edita aradinovic nova godina docek 2

Edita Aradinović će za DOČEK Nove 2019. godine biti u hotelu Hyatt Regency Beograd

Poznata pevačica Edita Aradinović, inače bivša članica grupe "Ministarke", već nekoliko godina važi za jednu od najtraženijih pevačica u Srbiji, a za doček Nove 2019. godine nastupiće u kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd.

I dok je bila u Ministarkama, ali i sada kada se posvetila solo karijeri, Edita osvaja srca publike gde god se pojavi. Popularnost joj konstantno raste, a nije ni čudo jer samo niže hit za hitom.

Na svakom njenom nastupu vlada usijana atmosfera, kako zbog glasa tako i zbog njenog atraktivnog izgleda. Popularna je i kod muškog i kod ženskog pola, te dok devojke na njenim nastupima obično đuskaju, muškarci uživaju posmatrajući njen atraktivni izgled.

Ovoga puta ona će sigurno opravdati to što je svi nazivaju „kralicom dobrog provoda" jer sprema žurku za pamćenje. Svojim najpoznatijim hitovima podići će publiku na noge, a žurka će trajati do ranih jutarnjih časova.

Publika će u pauzama od plesanja moći da uživa u bogatoj ponudi pića, ali i švedskom stolu koje će pripremiti profesionalno osoblje hotela Hyatt Regency.

Ukoliko vam se dopada ova ponuda, te želite da budete deo ove novogodišnje žurke, bacite pogled na novogodišnju ponudu na sajtu Gdeizaći.com, i rezervišite svoje mesto u hotelu Hyatt Regency Beograd na vreme.

Komentari