marina viskovic

Marina Visković je tokom letnje sezone dovodila atmosferu do usijanja na prestoničkim splavovima poput Bridge. Ove nedelje smo porazgovarali sa Marinom Visković kako bi saznali koji su joj planovi i šta možemo da očekujemo. 

1. Da li ćemo imati prilike da Vas slušamo u našoj prestonici tokom zimske sezone?

Naravno! Najlepše uspomene me vezuju za Beograd sa početka moje karijere, tu sam napravila ime i postigla veliki uspeh! Dešavalo se da sam bila angažovana svaki dan u nedelji. Sada je već druga priča imam 3 albuma iza sebe, dosta nastupam van zemlje i Beograda, i uvek se radujem nastupima u svom rodnom gradu gde se osećam bukvalno kao "kod kuće”.

2. Da li planirate da obradujete svoje fanove novom pesmom?

Album „Hiljadu lica” je izašao ove godine i jako sam zadovoljna kako su ga prihvatili ljudi. Takođe sam neko ko obožava da stvara, smišlja i peva u stidiju tako da uveliko spremam jedan projekat u koji mnogo verujem.

3. Da li razmišljate o velikom koncertu u Beogradu?

Pa mislim da bih mogla u sledećoj godini da svoju publiku obradujem jednim lepim koncertom.

4. Koju pesmu sa svog repertoara izdvajate kao posebnu dragu?

U pitanju je pesma "Pogrešna”.

5. Koji trenutak u svojoj karijeri posebno pamtite?

Najviše pamtim promociju svog albuma. Jedva sam čekala da okupim prijatelje, saradnike i kolege, da proslavim novi album, ali da budem iskrena svaki mi je trenutak drag. Najviše volim nastupe i kada sam na bini da sa publikom delim ljubav.

U subotu 13. oktobra imaćete prilike da je slušate uživo u klubu Gotik. S obzirom na to da je interesovanje za njen nastup veliko pozovite naš call centarrezervišete svoje mesto odmah.  

Mi smo tu da vas obavestimo o svim aktuelnostima o noćnom provodu u prestoničkim klubovima i kafanama zato ne zaboravite da zapratite naše profile na Instagramu i Facebooku

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari