anastasija raznatovic gdeizaci 1

I poznati vole da se provode po beogradskim klubovima i kafanama, pa tako uopšte nije čudno kada ih sretnete na svom omiljenom mestu za izlazak.

Anastasija Ražnatović, ćerka naše najveće zvezde Cece Ražnatović i nova zvezda na estradnoj sceni, preferira splav Hua Hua, koji često posećuje. Da je ovaj splav pravi izbor za noćni život, govori i činjenica da se mnogi bitni životni događaji proslavljaju ovde.

Tako je Anastasijina drugarica izabrala upravo splav Hua Hua da proslavi svoje devojačko veče. Na njemu je naravno prisustvovala i mlada pevačica, koja je bila u veselom raspoloženju.

U skladu sa prilikom, Anastasija i njene drugarice, a posebno buduća mlada bile su u sjajnom raspoloženju. Igralo se, pevalo i veselilo do ranih jutarnjih časova. Sudeći po atmosferi, lepe dame provele su se sjajno na splavu Hua Hua, koji je još jednom pokazao da je idealno mesto za proslavljanje devojačkih i momačkih večeri. 

anastasija raznatovic gdeizaci 2

Provod na splavu Hua Hua uvek je odličan, a najbolji izvođači koji ovde nastupaju uvek naprave sjajnu atmosferu, što možete videti i na fotografijama sa te večeri.

Splav Hua Hua i ovog vikenda nudi nezaboravne žurke. U petak je sa vama fenomenalni Beso De Loco bend, dok će se za sjajnu atmosferu u subotu pobrinuti Sloba Bajić i Hua Hua bend. Ovo je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, zato požurite pozovite naš call centar i rezervišite svoje mesto za vikend.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari