SPLAV HUA HUA je omiljeno mesto za provod svim generacijama, a sa tradicijom dužom od 30 godina postao je pravo kultno mesto na mapi noćnog života Beograda.

Nalazi se na samom ušću Save u Dunav, na adresi Ušće bb, pa je lako pristupačan iz svih delova grada. Velika prednost splava Hua Hua je i ogromni parking koji se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini.

splav hua hua 4

Dizajn enterijera je unikatan, a možete birati da li ćete se provoditi za pultovima, barskim stolovima, niskim sedenjima, ali i u prostranim separeima. 

Nemojte se začuditi ako vidite ljude da igraju po stolovima - Hua Hua je mesto gde je provod na prvom mestu.

splav hua hua 5

Dobra muzika je nešto na šta ćete ovde uvek naići. Kada su žive svirke u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo u svom poslu i uvek dovedu atmosferu do usijanja.

Osoblje je veoma pristupačno i ljubazno i sve na ovom splavu podređeno je jednom cilju - da se gosti odlično provedu i da im noć na splavu Hua Hua ostane dugo u sećanju.

splav hua hua 3

Splav Hua Hua radi od ponoći, pa sve do 5 ujutru i obavezno obujte udobne cipele - atmosfera će vas povesti i đuskaćete cele noći bez prestanka.

Dođite i uverite se zašto je već decenijama splav Hua Hua omiljeno mesto za izlazak Beograđana, ali i nezaobilazna stanica stranaca koji svrate u grad. 

Vrhunska atmosfera, lud provod i uživanje do zore konstanta su na ovom splavu, a garancija za dobru zabavu je i njegov moto - šta se desi na Hua, ostaje na Hua!

splav hua hua 2

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Lokacija - Splav Hua Hua

Komentari