splav port jelena karleusa

Voleli je ili ne, jedno morate priznati – Jelena Karleuša uvek napravi neverovatan šou gde god da nastupa.

Ni sinoć na splavu Port nije razočarala jer je priredila pravi spektakl!

Njeni fanovi formirali su dugačak red na ulasku u klub još sat i po pre početka nastupa koji su svi sa nestrpljenjem iščekivali.

splav port jelena karleusa red

splav port jelena karleusa red 1

I vala, vredelo je čekati!

Atraktivna i izazovna Jelenina odeća, fantastična scenografija, vrhunski svetlosni efekti, talentovane igračice i  njeni najveći hitovi bili su razlog zašto je Port sinoć goreo od dobrog provoda.

splav port jelena karleusa 1

splav port jelena karleusa atmosfera

Čim se latila mikrofona svi su je pozdravili gromoglasnim vrištanjem i aplauzom, a već pregrejanu atmosferu dodatno je usijalo iznenađenje večeri – Aca Lukas koji se pridružio Karleuši na bini.

Publika je pala u trans kada su zajedno su otpevali svoju popularnu pesmu „Bankina", a euforija je bila gotovo opipljiva.

splav port jelena karleusa aca lukas

Karleušin sjajan nastup ispratile su i mnoge poznate ličnosti: Aleksandar Kolarov, Danijel Pavlović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Aca Lukas sa novom devojkom Branislavom i mnogi drugi.

splav port jelena karleusa poznati 1

splav port aca lukas

splav port jelena karleusa poznati 2

Zbog enormnog interesovanja, Jelena Karleuša napraviće reprizu svog nastupa, pa će i večeras, u četvrtak 6. jula, gostovati opet na splavu Port.

 Ako ste propustili sinoćni spektakl, nemojte napraviti istu grešku dva puta -  telefon u ruke i rezervišite dok još ima mesta!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari