aca lukas atmosfera 1

Proteklih dana mediji bruje o krahu braka Ace Lukasa. Po pisanju tabloida, njegova supruga Sonja Vuksanović prevarila ga je, ni manje ni više, sa košarkašem Markom Jarićem.
Kako bi se sklonio od medijske hajke, pevač je otišao na letovanje u Tursku, sa koga se vratio kako bi održao nastup na splavu Port.

Iako je Aca Lukas jedan od najpoznatijih pevača naše estrade, sa armijom obožavaoca, nikada se nije ponašao poput velike zvezde i obično se pojavljivao sa par ili nijednim telohraniteljem.
Zato je sve veoma iznenadilo kada su oko pevača dok je dolazio na splav primetili kordon obezbeđenja od bar desetak ljudi.
Okružili su ga sa svih strana, tako da ni obožavaoci koji su se nadali njegovom autogramu i čekali ga ispred splava, a ni radoznali novinari nisu uspeli da mu priđu.

Iako su mu mnogi zamerili, njegov potez je ipak razumljiv - pa zamislite samo da neko prati i objavljuje javno svaki vaš pokret.

Druga stvar koja je navodno šokirala sve i što je medijama poslužilo kao dokaz njihovih prethodnih pisanija desila se prilikom Lukasovog izvođenja pesme Saše Matića „Nađi novu ljubav". U jednom trenutku, pevač je malo tiše otpevao jedan deo pesme, što su svi brže – bolje krenuli da protumače kao to da mu je pod „emotivnim teretom pukao glas i da se slomio na bini."

aca lukas

Istina jeste da je izgledao malo emotivan dok je pevao tu pesmu, ali to i jeste tužna pesma, pa bi neki rekli da se samo saživeo sa njom, kao što pevači to često rade.

Bilo kako bilo, Aci Lukasu za ovo sjajno gostovanje skidamo kapu – njegov privatan život na stranu, sigurno nije lako pevati pod budnim okom i nesnosnim pritiskom medijskih lešinara, a on je dokazao da je dorastao zadatku i da je pravi profesionalac.

aca lukas atmosfera

Svi prisutni pevali su u glas sa njim i igrali do zore, a ako ste propustili ovaj vrhunski nastup, pogledajte ovde kakva je bila atmosfera. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari