splav emporio atina ferari

Atina Ferari jedna je od učesnica rijalitija „Parovi" koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Doduše, negativnu. Počev od neznanja elementarnih stvari u kvizu znanja, preko prostačkog izražavanja i skidanja kad god je za to imala priliku, kap koja je prelila čašu bio je njen skandalozni post na Fejsbuku o pokojnoj Tijani Jurić. Zbog toga je i izbačena iz rijalitija iostala bez honorara, a gadosti koje je bez srama napisala o devojčici obeležili su je za sva vremena, a njeni pokušaji da se opravda samo su je povukli dublje u blato.
Tu skandalima nije kraj, pa su usledile njene javne ponude maturantima da je „prošetaju dva sata po tarifi od 400e", golišave slike na društvenim mrežama, kao slike sa Erom Ojdanićem u krevetu, šuškanje o njenom pokušaju samoubistva koje je sama plasirala, kao i najskorija nagađanja da je za razvod braka Nine i Branislava Lečića upravo ona kriva.
Sve u svemu, jedno je sigurno – Atina Ferari je najomraženija „poznata" ličnost u Srbiji i retko ko ima dobru reč da kaže za nju.
Njoj to izgleda uopšte ne smeta da se provodi po noćnim klubovima do zore.

splav emporio vita tarot

Komentari