seka river

Na splavu River svaki izlazak je zaista poseban. Ovde možete čuti i videti veliki broj poznatih ličnosti, neke od njih zato što nastupaju na ovom mestu, a neke jer jednostavno vole da dođu sa svojim društvom i da se opuste i slušaju svoje drage kolege.

Da je tako bilo u sredu pokazali su na nastupu Seke Aleksić njeni prijatelji koji su svojim prisustvom odlučili da pruže podršku svojoj koleginici.

Dva vrhunska pevača, jedni od najpopularnijih na našoj estradi došli su na ovaj splav sa svojim lepšim polovinama, a naši fotografi uspeli su da zabeleže trenutke u kojima se parovi odlično zabavljaju.

lukas djani

Aca Lukas i Đani sa svojim suprugama bili su veoma veseli i provodili se do ranih juranjih časova. Nazdravljali su i na licima im se moglo videti zadovoljstvo.

lukas zena nazdravljanje

Da je ljubav između Seke i njenog supruga jaka pokazuje i to da je on došao takođe na njen nastup u sredu, iako to radi u većini slučajeva. On je pokazao i poštovanje prema kolegama svoje supruge te je prišao da se javi Lukasu i Đaniju, kao i njihovim damama.

veljko sekin

Izgleda da su Lukas i Đani zaista, pored toga što su kolege i veliki prijatelji, pa su za naše fotografe i pozirali zajedno :)!

lukas djani river

Pored ova dva odlična interpretatora i velika imena folk muzike na našim prostorima, na splavu River zatekli smo još nekoga, ali u ovom slučaju samog, tj.bez lepše polovine. Nije ni čudo kada je nedavno raskinuo svoju vezu sa ćerkom našeg popularnog pevača Topalka! Sloba Vasić bio je u društvu prijatelja.

sloba vasic

Očigledno je da mnogi vole nastupe Seke Aleksić s obzirom da je splav bio pun, ali ono što je isto veoma bitno jeste da Seku podržavaju i cene njene kolege.

Bračni par Lukas i Trajković su se sigurno proveli odlično i to je ono što je bitno, a mi vam preporučujemo da dođete na splav River za vikend i isto tako uživate kao oni!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari