Ćerku naše legendarne pevačice, kraljice Balkana, Cece, lepoticu Anastasiju Ražnatović fotkali smo sinoć u klubu kafani Tarapana, gde je izašla sa drugaricama i baš se dobro zabavila uz nastup slavnog pevača, Sinana Sakića.

#Blještavo šljokičasti stajling

Ovoga puta, ova zanosna lepotica, koja je lepotu nasledila od majke, odlučila se za šljokice i to u jarkim bojama, od tirkizno zelene, preko ultra ciklame, koja prelazi u indigo plavu boju.

U pojedinim kulturama šljokicama se pridaje posebna moć. Naime, veruje se da čuvanju od zlih pogleda, "urokljivih očiju" što bi naš narod rekao. Ne znamo da li lepa naslednica naše velike pevačice, zna za dejstvo blještavih staklića, ali modni urednici Voga znaju.

Zato i predlažu da obučete šljokice, u slučaju da naletite na bivšeg.

anastasija raznatovic stajling

#Friz & make up

Ravno isfeniranu kosu ofarbanu u prirodno smeđu boju pustila je da joj ravno pada.

Anastasija je poznata po svojoj savršenoj šminci i ovoga puta ostala je verna svojim jarkim karminima. Ukombinovala je uz cat eye, vešto alajnerom iscrtane i uokvirene kapke, nijansu ljubičastog karmina, koja se savršeno uklopila uz šljokice i celom izgledu dala živost, veselost i izvanrednost.

U šljokicama u jarkoj boji, Anastasija je sinoć definitivno bila kraljica večeri i nema ko je nije primetio, a šljokice, ti blještavi staklići su je, ako je suditi po drevnim verovanjima, koja nam otkrivaju modni urednici Voga, čuvali od zlih pogleda.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari