Velika miljenica gradske publike, a pogotovu njenog muškog dela, prelepa popularna pevačica Mia Borisavljević sinoć je nastupala u klubu Amsterdam, gde je napravila odličnu atmosferu.

#Frajeri uživali u njenom izgledu, a devojke pevale

Okupljene goste je oduševila svojim pesmama. 

Frajeri su najviše uživali u njenom izgledu, dobro, naravno, nije da im se ne sviđa i glas i štimung, koji je napravila, a devojke su "odlepljivale" na pesme.

Na sav glas, u duetu sa svojom omiljenom pevačicom, pevale su sve one ženske, ljubavne, prkosne, emotivne stihove, u kojima se skoro svaka žena pronalazi i prepoznaje tu situaciju iz svog emotivnog života.

#All black modna kombinacija

Poznato je da Mia voli udobnost i eleganciju, kao i seksipil, koji joj daje crna boja i sinoć se odlučila za haljinu u crnoj boji, u kojoj je izgledala kao glam rock diva.

Kratku i usku haljinu, od mešavine materijala, skaja i pamuka, sa rajfešlusom po sredini, ukombinovala je sa ultra dubokim čizmama do iznad kolena, a ništa tako moćno erotično ne finišira look kao te duboke čizme, koje su se u ovoj jesen/zima sezoni na velika vrata vratile na modnu scenu.

mia borisavljevic stajling 1

#Friz & make up

Kosu je zategla i podigla visoko u rep.

Pevačicin zaštitni znak su crvene usne i ovoga puta ostala je dosledna i verna svojoj omiljenoj nijansi karmina, koji joj uz crnu boju haljine dao na opasno zavodljivoj žesntvenosti i seksipilu.


Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari