Pošto su pobeđeni od strane Grčke u utakmici za plasman u polufinale Evropskog prvenstva, čiji je domaćin, to znate naša zemlja i naš glavni grad, vaterpolisti Španije nisu odoleli, a da se malo ne zabave u našem gradu.

#Vaterpolisti uživaju u čarima prestoničkog noćnog života

Pored toga, što smo prestonica sporta i rasdnik svih najvećih i najuspešnijih evropskih i svetskih sportskih šampiona, naš grad je nadaleko čuven po svom ludom noćnom životu i lepim devojkama, na čiji šarm nisu ostali imuni ni vaterpolo reperezentativci Španije.

Pošto su u četvrt finalu ispali iz takmičenja, izgubivši od Grče, vaterpolo reprezentativci su sebi dali oduška i izašli u kafanu Ona moja, gde su se baš dobro zabavljali.

vaterpolisti spanije

#Pali su na šarm naših lepih devojaka

E, sad pitanje je ko je ko tu na koga "pao", jer poznato je da se devojke lože na sportiste, pa još ako su to vaterpolisti, koji su takođe, pozanti po svojoj snažnoj atletskoj građi, a ovi Španci uz to poseduju i tu zaraznu, nesputanu, ogromnu južnjačku energiju.

vaterpolisti i ribe

Sve u svemu, bez obzira na plasman u prvenstvu, deluje da su sasvim zadovoljni našim gradom i da će odavde poneti samo najbolje uspomene.


Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari