#Ne može da zamisli život bez izlazaka

Manekenku Draganu Banić, bivšu učesnicu rijalitija Parovi, prepoznatljivu po svojim zaraznim, širokim osmehom od uha do uha, kao i po raskošnom dekolteu ovih večeri neprestano slikamo u gradu.

Zanosna i sexy manekenka uživa u izlascima i ne propušta žurke i dobru zabavu na popularnim gradskim mestima.

Kako nam priznaje, svoj život ne može da zamisli bez izlazaka, druženja i ludog provoda!

#Uvek je u centru pažnje jačeg pola

A gde god da izađe, uvek je u centru pažnje jačeg pola, koji jednostavno ne može da odoli njenoj prirodnoj lepoti, iskrenom širokom osmehu i dekolteu, od koga se gubi pamet i zastaje dah.

Evo par modnih kombinacija u kojima smo je fotkali:

#all white modno izdanje

Lepa manekenka se za jedan izlazak odlučila za vunenu haljinu ili je pak ovo jedna tunika-džemper uz raskošni dekolte, u kome je izgledala veoma trendi, ležerno i sexy.

beli dzemper haljina

#fatalno sexy all black izdanje

Poznata je i po svojim fatalnim modnim kombinacijama u crnoj boji, a ova majčica od providnog materijala, sa čipkastim printom potpuno ostavlja bez daha.

providno 0

#klupski look

A kada se đuska uz rnb, đuska se samo golog stomaka i nikako drugačije. Vitka manekenka je za rnb party obukla uske pantalone u nude boji, koje je ukombinovala uz kratku, duboko dekoltiranu majčicu na V izrez.

mozda naslovna dragana banic

#novi shic

Novi glavni modni hit u gradu su naočare za vid crnih okvira, za kojima su sve klaberke potpuno poludele, pa im tako i ova razigrana manekenka, zaraznog osmeha, nije odolela.

dragana banic 1

Komentari