Jedna od naših popularnijih pevačica, Ana Kokić, koja je uz to još i prelepa. neodoljivo zavodljiva i u godini iza nas, u 2015., svojim je modnim izdanjima, kao i šminkom i frizurama, potvrdila da je kraljica stila i seksipila.

Evo nekih od njenih najboljih stajlinga, kao i beauty izdanja u 2015. godini, koje smo fotkali na njenim nastupima u gradu:

1. MODNA IZDANJA

Omiljena boja ove pevačice definitivno je crna i sve modne kombinacije u crnoj, a kada se odluči da izađe iz crne, onda odmah uskoči u crvenu, time dokazujući da je crvena druga crna.

 

  • #ALL BLACK MAGIC

Zaštitni znak Ane Kokić je crna (ili crvena) i u 2015. godini nosila je kako najelegantije modne komade u svilenim, lepršavim i providnim materijalima ili nešto ležernije crne haljine, ali uvek duboko dekoltirane.

Sve njena all black izdanja veoma su zavodljiva, odišu ogromnim seksipilom i najčistijom, onom iskonskom ženstvenošću i elegancijom.

ana kokic

  • #ALL WHITE ČAROLIJA

Druga strana crne boje, par toj večnoj boji koja zrači posebnom mističnošću, strašću i opasnom zavodljivošću jeste bela boja, simbol nevinosti, nežnosti i čednosti.

Evo jednog Aninog all white izdanja u uskoj i dugoj, duboko dekoltiranoj haljini, čiji se izrez proteže sve do iznad boka.

ana kokic all white

  • #ALL RED SEKSIPIL

A kada ne bira ovaj večni par boja, crnu ili belu, onda ćemo ovu prelepu pevačicu gledati u crvenoj. U 2015. oduševila nas je jednom dugom, duboko dekoltiranom crvenom haljinom, kao i providnom čipkastom.

ana kokic stil

ana kokic 1

2. BEAUTY STILOVI
Izdvajamo vam neke od njenih najupečatljivijih frizura kao i šminku, koji su naravno, nezaobilazni momenat stajlinga.

 

  • #TRENDI FRIZURE I NIJANSIRANJE KOSE

Ana nosi ombre, koji joj tako savršeno pristaje i ponekad se odluči za šiške ili začešlja kosu pozadi i ne možemo da se odlučimo, koja od ove dve frizure joj bolje stoji.

ana make up

ana kokic klub tarapana naslovna

  • #ŠMINKA: CAT EYE I NJENI NUDE ILI NARANDŽASTI KARMINI
Pevačicino prepoznatljivo obeležje, zaštitni znak su njene cat eye, oči uokvirene alajnerom uz senku u nijansama metalik boje i nude karmin ili narandžasti.

     

Komentari