Ggde god se pojavi mlada Anastasija, ćerka naše proslavljene, legendarne pevačice Cece, uvek je u centru pažnje i ni koga ne ostavlja ravnodušnim, osvoji sve poglede i uzdahe muškog dela gostiju.

Tako je bilo prethodnih večeri u klubu kafani Tarapana, gde smo ufotkali ovu lepoticu, koja nas je ponovo, po ko zna koji put, osvojila svojim stilom, elegancijom i šarmom.

Evo par beaty trikova mlađahne Cecine naslednice, kojima smo naprosto oduševljeni:

[KOSA]

#trendi nijansirana kosa

Anastasija fura ombre, koji joj tako savršeno pristaje, razlika u boji između korena i izrastka je veoma upečatljiva, mada ne i toliko dramatična.

Prelaz je urađen veoma vešto i profi i izgleda potpuno prirodno, nekako veoma suptilno tamnija boja izrastka preliva se preko dve nijanse, da bi završila u izrazito svetlim krajevima.

Sve ove boje nežnog prelaza od tamnijeg ka svetlom i sjaj u kosi izgledaju veoma lepo, kako kada je Anastasija nosi puštenu ravno,

anastasija boja kose

tako i kada je veže pozadi u punđu.

anastasija sa drugaricom

[CRNI LAJNER ZAŠTITNI ZNAK]

Zaštitni znak mlade lepotice je crni lajner, kojim su oivičeni kapci i tako joj pogledu daju dubinu, koji se (kapci iznad crne linije) nadograđuju senkama raznih boja, upečatljivim i razigranim koloritom i nežnim prelazima.

[SVE TRENDI BOJE KARMINA SAVRŠENO UKOMBINOVANE SA SENKAMA]

#ljubičasta

Ta tamno, zagasito ljubičasta boja koja dominiria na zimskim paletama šminke savršeno joj stoji i čak kada tu tešku, dramatičnu boju nosi uz iste takve boje na kapcima (prva gornja slika)

#roze

Nežna nijansa roze boje joj je omiljena i nju naravno kombinuje uz sve metalik sive, belkaste, srebnakste i crne tonove senki.

#nude

A nude karmin uz nežnu lila senku daje joj na romantičnom i nežnom izgledu princeze.

anastasija 00

Evo, možda vas ovi beuty trendovi, koje fura mlada i prelepa Anastasija Ražnatović inspirišu za vašu šminku i novu boju kose.

Budite slobodni, da nam u komentarima ispod napišete koji vam se make up najviše dopada, onaj uz nude karmin, roze ili pak dramatični, ljubičasti.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari