mimi oro freestyler naslovna

Jednu od slavnih starleti Mimi Oro sinoć smo jedva prepoznali na splavu Freestyler, koja je sinoć premijerno prošetala svoja nova usta i novo poprsje, kao i potpuno novi styling.

Poznato je da starlete vole dens muziku iz 90-ih, koja se sinoć slušala na ovom popularnom splavu i Mimi Oro je uživala u najvećim svetksim i domaćim hitovima iz ovog uvek aktuelnog muzičkog perioda.

Možda će baš ona, koja se podvrgla hiruškom zahvatu vađenja silikona iz usana i grudi, da pokrene novi trend među srpskim starletama i da ih ovim svojim postupkom inspiriše da i one svoje uvećane atribute smanje.

Ne znamo, vreme će pokazati.

No, ono što znamo, to je da je sinoć Mimi prošetala u plavoj haljini (za razliku od nekada crnih, čipkanih, dekoltiranih i providnih majčica i haljina), svoje nove usne, drastično smanjene, koje izgledaju sasvim pristojno i prirodno, kao i novi dekolte, koji je možda, takođe, smanjila.

Primetili smo i da je promenila boju kose.

mimi oro

Sve u svemu, izgleda jako "normalnije" i "prirodnije."

Šta vi mislite o Miminom novom stylingu i da li će ovo "ispumpavanje" na isti potez inspirisati i pokrenuti i njene slavne koleginice?

Komentari