Čuveni niški bend "Crne mambe" poznat je kao bend koji je više od 20 godina pratio čuvenog kralja romske muzike Šabana Bajramovića.  Ove subote 25. maja imate priliku da ih čujete u čuvenom restoranu "Kod dvoglavog orla"

Bend Crne mambe nastupao je  širom sveta sa Šabanom Bajramovićem, a u njegovu čast održali su i niz koncerata. Muzika koji sviraju dira u dušu i vraća u prošla vremena. Ovaj čuveni nišlijski bend poznat je i po tome što je nastupao na otvaranju Svetskog prvenstva u Brazilu.

Crne mambe 1

Ono čime se ponose članovi Crne mambe je i nastup sa čuvenim svetski poznatim bendom Džipsi Kingsom, a sada je vreme da na najbolji mogući način zabave i domaću publiku. Svojom neverovatnom energijom i harizmom osvojili su srca mnogih ljubitelja kvalitetne muzike.

Osim u najlepšim pesmama imaćete priliku da uživate u odličnoj atmosferi i preukusnoj hrani koju za vas spremaju pravi kulinarski majstori restorana "Kod dvoglavog orla".

Ukoliko do sada niste imali priliku da čujete ovaj fantastični bend pravo je vreme da to učinite baš ovog petka u restoranu Kod dvoglavog orla. 

Sve što treba da uradite jeste da rezervišete svoje mesto na vreme. 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Galerija

Komentari