klub brankow 25

Svakog vikenda, kada ste za taj sasvim autentični klupski ugođaj i ludi provod, kao da ste na sedmom nebu, kao u nekim od najboljih klubova svetskih metropola, ako vam se malo putuje do Nju Jorka ili Londona, ne morate tako daleko.. 

Nego najjednostavnije, samo do kluba Brankow, gde vas očekuje taj presavršeni miks, jedinstveni ugođaj i nezaboravni, najbolji klupski provod u gradu.

A za taj jedinstveni ugođaj na svetskom nivou, zaslužan je naravno sam ambijent, tako majstorski vrhunski i znalački dizajniran, pa light show, pa muzika i naravno, ljudi koji se ovde okupljaju, a koji čine energiju jednog mesta.

Dakle, sve to kad smućkate, dobijete tu naprosto neodoljivu magiju ovog kluba.

Četvrtak je rezervisan za kultni gradski serijal Thursday Delight, a petkom i subotom se razmrdavamo, đuskamo i uživamo uz proverene muzičke izbore najpopularnijih di džejeva. (pogledajte na početnoj strani sajta spisak) 

I ovog vikenda ovde se okupljaju najzgodnije devojke, kao i frajeri, koji đuaskaju, ćaskaju i ispijaju svoja omiljena pićenca i stvara se ta opuštena, vesela, prijatna atmosfera.

I ovog vikenda, ako ste za jedan savršeni miks pozitvne energije, dođite u klub Brankow.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari