Svako ko je makar jednom bio u Beogradu čuo je za čuveni Brankov most. Ova važna građevina povezuje stari i novi deo Beograda. Upravo tu, na mestu gde su se vekovima preplitale različite kulture, sile i vodili ratovi, u samom stubu mosta nalazi se nadasve poseban i po mnogo čemi izuzetan klub Brankow. U okviru Savamale, u Crnogorskoj 12, ovaj klub vas dočekuje širom otvorenih vrata, spreman da ispuni sve vaše želje i očekivanja. 

klub gotik atmosfera

Klub Brankow predstavlja pravo osveženje kada je beogradska klubska scena u pitanju. Nadasve poseban, po mnogo čemu izuzetan, klub Brankow dominira bogatom ugostiteljskom scenom našeg grada. Za sve one koji vole da uživaju u odličnoj muzici, vrhunskom provodu i društvu lepih devojaka klub Brankow je ostvarenje želja. U njegovo uređenje uloženo je mnogo truda, a iskusna klaberska ekipa ga je od prvog dana postojanja vinula u sam vrh beogradskog klubskog neba. U njemu ćete moći da uživate u najboljem Disco, Rnb i House zvuku. Enterijer kluba se potpuno uklapa sa muzikom, a pretenduju prirodni materijali poput kože i drveta. Ipak, moderni elementi poput stakla i betona ih prate u stopu. Kada na sve ovo dodate odlične svetlosne efekte dobijate mesto koje može da ide ruku pod ruku sa nekim od najjačih svetskih klubova. 

klub brankow devojke

U ovaj fenomenalni klub uloženo je mnogo truda i energije, što je vidljivo na svakom koraku. Uređen po uzoru na poznate svetske klubove, on predstavlja mesto na kom se pomeraju granice najboljeg provoda. Njega posećuju svi oni koji ne žele da slušaju narodnjake, koji vole tvrđi zvuk i nastupe poznatih domaćih i stranih dj majstora. U njemu caruju elektro, fank i disco zvuk. Miksete se obrću neverovatnom brzinom, a atmosfera je uzavrela i zapaljiva. 

Vrhunsko ozvučenje i najkvalitetnije osvetljenje izdvajaju ga iz mora sličnih klubova u Beogradu i okolini. Autentičan enterijer i spoljašnjost splava čine ga zaista posebnim i upečatljivim. Već dugi niz godina, Brankow se nalazi utkan u sam stub čuvenog beogradskog Brankovog mosta. Visoki standardi su neodvojivi deo ovog splava u svakom pogledu. 

klub brankow rezervacije

Ljubazno i profesionalno osoblje je tu da svim gostima upriliči ugodno i nezaboravno veče. Đuskanje, mnogo alkohola i odlična muzika čine ga omiljenim mestom mnogih poznatih ličnosti, koje žele da se dobro provedu i da ujedno budu viđeni. Upravo zbog toga svako ko ga jednom poseti uvek mu se rado vraća. Osim klasične ponude pića Brankow vam nudi i bogatu ponudu najpopularnijih koktela, kao i čuvena vina i druga popularna pića. 

klub brankow cene

Prvod u Brankowu počinje u ponoć i traje do pola 5 ujutru. Nedelja je izuzetak, tada se kreće u 21h, a završava u 3h. Klub Brankow vam pruža priliku da u zavisnosti od broja ljudi birate između sedenja za šankom, barskih stolova, visokih sedenja ili vip separea. Mogućnosti su brojne, na vama je samo da poželite. Dress code, casual ili elegant je obavezan. Iako ima kapacitet od čak 500 mesta za ulazak na splav vam je neophodna rezervacija. Ukoliko planirate da ga posetite obavezno nas na vreme pozovite. To je jedina garancija da ćete uživati u čarima ludog noćnog provoda na Brankowu.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Enterijer - Klub Brankow

Lokacija - Klub Brankow

Komentari