Mi znamo kako se pravi dobra žurka

Znate li onaj osećaj kada se uželite dobrog provoda, đuskanja do zore i vrhunske zabave? Razlog našeg postojanja je da sve te želje pretočimo u najluđe žurke i da budemo nezaobilazan deo Vaših uspomena.

Par reči o Up 'n' down

Ako želite nezaboravan provod, najluđu zabavu, najbolji ritam, trenutke koje ćete večno pamtiti, na pravom ste mestu! Klub Up 'n' down nalazi se u strogom centru Beograda u ulici Studentski trg 15. Onog trenutka kada zakoračite u ovaj klub kroz vas će početi da struji pozitivna energija, osmeh nećete skidati sa lica dok će vas ritam voziti toliko da će vam jedina misao biti: Wau! Kako je ovde dobro! Mi smo tu da ispunimo sve vaše želje i zato petkom i subotom organizujemo živu svirku sa najpopularnijim bendovima, dok smo nedelju odredili za vas koji uživate u provodu sa DJ-om i najvećih hitovima današnjice. 

Mislimo na vas i zato naš tim čini najljubaznije osoblje koje će dodati zlatnu nit vašem provodu. Naš  topao ambijent učiniće da budete potpuno rasterećeni dok gustirate najprefinjenije piće koje obara sa nogu. Sad ste sigurno pitate: A kakve su cene?Nećete verovati i na to smo mislili i zato smo kreirali najpovoljnije cene za najveći kvalitet.  Hajde da zajedno pišemo istoriju najboljeg i najluđeg provoda u Beogradu koja će se prepričavati iznova i iznova. Čekamo baš vas

klub up and down atmosfera

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Klub Up 'n' Down

Lokacija - Klub Up 'n' Down

Komentari