Beograd je postao bogatiji za još jedan fantastičan restoran, restoran "Košnicu", koja sve goste dočekuje u samom srcu Novog Beograda. 

Novootvoreni ekskluzivni restoran ovog leta otvorio je svoja vrata za sve ljubitelje dobrog zalogaja i vrhunske muzike. Svakog dana od srede do nedelje ovde vas očekuju poznati izvođači sa domaće muzičke scene. 

U opuštenom ambijentu i prijatnoj atmosferi imate priliku da uživate u pravim gastronomskim remek delima, ali i da probate neke od čuvenih koktela ili vina. Probajte neki od preukusnih dezerata koje pripremaju iskusni kulinarski majstori i prepustite se totalnom uživanju. Uz dobru melodiju, omiljeno piće i najukusnije obroke svaki vaš dan biće savršen.

Ko%C5%A1nica kokteli

Bilo da se odlučite da dan započnete omiljenim crnim napitkom ili da uživate u hrskavim brusketima sa četiri vrste sira jedno je sigurno... Restoran Košnica postaće vaše omiljeno mesto, mesto gde ćete uživati u svakom provedenom trenutku. 

Kada vas stigne umor i poželite da se malo oputite i odmorite idealno mesto za to upravo je restoran Košnica. Dođite i uverite se da je baš to mesto koje treba da posetite i uživate svim čulima.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari