restoran despacito basta 1

Ukoliko tražite mesto za savršen početak dana, restoran Despacito je pravi izbor.

Ovaj sjajan restoran ima nebrojano prednosti, a za vrlo kratko vreme dospeo je u sam vrh beogradskog ugostiteljstva i sa pravom se navodi kao jedan od najboljih restorana u Beogradu.

Smešten u ekskluzivnom delu Novog Beograda, u A bloku, restoran Despacito može se pohvaliti nečim što retko koji restoran u ovom kraju poseduje – prelepom cvetnom baštom i privatnim parkingom koji je na raspolaganju svim gostima.

restoran despacito basta

Izvrsni specijaliteti su kruna ovog restorana, a sada je restoran Despacito uveo i posebnu ponudu za doručak.

U periodu od 8h do 13h uz svaki naručeni obrok, dobijate BESPLATNO PIĆE PO IZBORU - kafu, čaj, mleko, jogurt ili sok od pomorandže.

Za doručak je dostupan veliki izbor najrazličitijih jela.

restoran despacito dorucak 4

Ovde možete probati prave AMERIČKE PALAČINKE sa najrazličitijim prilozima – losos sa krem sirom i vlašcem, pršuta i mus od avara, šumsko voće, med i kesten.

Prženice dolaze u dve varijante – sa medom, džemom od kajsija i puterom za one koji vole slatki doručak, i u slanoj kombinaciji sa šunkom, sirom i ajvarom.

restoran despacito dorucak 2

Nešto tako jednostavno poput JAJA NA OKO i PREMIUM OMLETA sa slaninicom, šunkom, sirom ili kačkavaljem, u restoranu Despacito postaje pravi specijalitet koji će oduševiti vaše nepce.

restoran despacito dorucak 1

Ukoliko više preferirate tradicionalna jela, sigurno nećete zažaliti ako naručite kačamak sa slaninicom, palentu sa mladim sirom i kajmakom ili poparu sa mladim sirom, kajmakom i trljanicom.

restoran despacito dorucak 3

Po doručku se dan poznaje, a ako iskoristite ovu ponudu i doručkujete u restoranu Despacito, vaš dan započećete nasmejani, relaksirani i puni pozitivne energije.

Rezervacije na telefone

Komentari