Splav 94 se nalazi u epicentru prestoničkog letnjeg ludog i nezaboravnog provoda, na Savskom keju, u nizu popularnih i nezaobilaznih splavova. Nikao je kao još jedan klub koji kao hitna pomoć urbanim klaberima i klaberkama i svima koji se tako osećaju vraća nadu u dobar provod.

U klubu 94 očekuju vas samo najbolji doktori - disk džokeji prestonice, koji će vrteti vrhunske zvuke RnB, electro, funky, disko i deep house muzike, uz koju ćete do iznemoglosti plesati do ranih jutarnjih sati. U centralnom delu kluba je veliki šank i barski stolovi, dok su na obodu kluba smešteni prostrani i udobni separei u kojima možete da se malo odmorite dok ispijate neko od pića iz bogate ponude Splava 94. Na raspolaganju imate i visoko i nisko sedenje, te ćete uvek naći mesto da se malo okrepite pred nastavak lude zabave.

Već vam je jasno da je na splavu - klubu 94 sve u simbolici ovog broja: hitan poziv za neophodnu dozu najboljeg provoda, disk džokeji kao doktori i hostese kao doktorke, obećavaju da ćete u njihovim znalačkim rukama sasvim sigurno preživeti. Klub 94 dizajnirao je poznati francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo, i uspeo je u zamisli da od ovog kluba stvori jedan koji će po izgledu, atmosferi i kvalitetu provoda koji nudi moći da parira najizvikanijim svetskim klubovima.

Zabava počinje kako i dolikuje, neposredno pre ponoći, a traje do ranih časova.

Zbog čega je Splav 94 pravo mesto za vas?

  • Zbog vrhunske atmosfere koju ni jedan drugi lokal u Beogradu ne može da pruži
  • Zbog izuzetno atraktivnih GO GO igračica
  • Zbog vrhunske RnB, house, disko i funky muzike koju vam puštaju najbolji Dj-evi
  • Zbog pozitivne mase ljudi koja na ovaj splav redovno dolazi
  • Zbog vrhunski opremljenog enterijera i ambijenta koji izgleda fenomenalno

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Enterijer - Splav Club 94

Cenovnik - Splav Club 94

Lokacija - Splav Club 94

Komentari