Splav Ambis, koji se jedno vreme zvao i splav Bollywood, jedan je od starijih i poznatijih beogradskih klubova, sa dugogodišnjom tradicijom organizovanja odličnih žurki. Nalazi se iza Sajma, u Bulevaru Vojvode Mišića bez broja (na Sajamskom keju), na desnoj obali Save.

Splav Ambis oduševiće vas svojim muzičkim programom - bićete u prilici da slušate neke od najpoznatijih pevača, vrhunske beogradske bendove i DJeve RnB, pop, rock i narodne muzike. U Ambisu se organizuju mnoge tematske žurke, poput semafor žurke ili Anonimus žurke tokom koje svi gosti splava dobiju svoje Anonimus Guy Fawkes maske, ili poput Angels and Devils žurke kada su svim gostima podeljene svetleće ampulice za usta, a damama anđeoska krila po želji.

Klub Ambis je potpuno renoviran i sada može da primi oko 700 gostiju. U njemu se okupljaju Beograđani željni dobrog provoda kakav je već dugo teško naći. Novi enterijer je potpuno moderan, takoreći pravi klupski, i sigurno će vas oduševiti.

U blizini splava Ambis svim gostima obezbeđen je veliki parking, te s toga ne morate brinuti gde ćete ostaviti svoje vozilo.

Rezervišite vaše mesto, uslov je samo da budete elegantno obučeni i da niste mlađi od 21 godine. I naravno, najvažniji uslov je da se dobro provedete!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Splav Ambis

Komentari