Kafana Sokače je pravo boemsko mesto, smešteno u Žarkovu u Mihajla Šuškalovića broj 21. Ova kafana pruža jedinstven doživljaj uz raznovrsnu muziku.

Kafana Sokače je u potpunosti posvećena gostima, tako da možete uživati u velikoj ljubaznosti i poštovanju od strane zaposlenih. 

Ovo je mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled, a tome će doprineti uvek nasmejano osoblje, spremno da usluži samo Vas. A tu su i druželjubivi konobari, lepe devojke, niske cene - prosto rečeno, najiskreniji sevdah.

Kafana Sokače je naprosto savršen izbor za svaku priliku - bilo da ste srećni ili tužni. Bilo da slavite ili ste usamljeni, bilo da Vam treba čaša ili samo tražite društvo.

Sam enterijer kafane je takođe podređen Vašem uživanju. Dominantni su karirani stolnjaci, koji su za ovaj ambijent i atmosferu neizbežni, a zidovi su u cigli i kamenu. 

Kafana Sokače raspolaže i sa nekoliko barskih stolova, iako su uglavnom prisutni oni kafanski, kako i dolikuje za ugostiteljski objekat ovog tipa. 

Arhitektura kafane je takva da ćete stalno biti u centru zbivanja, tako da slobodno može da se kaže da nema "loših” mesta - samo je vrlo bitno da svoje mesto na vreme obezbedite, pošto je interesovanje za ovu kafanu zaista ogromno.

Dakle - obavezne su rezervacije, jer kako kaže osoblje kafane - ne žele da ikoga ostave napolju, pogotovo po zimi :)

Rezervacije za "Sokače” važe do 22.30h, a radno vreme je čak do 3h posle ponoći. Kafana Sokače raspolaže kapacitetom od 220 sedećih mesta, a obezbeđen je i parking.

Sa sigurnošću možemo reći da ćete iz kafane Sokače izaći znatno bolje raspoloženi nego kad ste u nju ušli. Garantovano ćete poželeti da ovo mesto ponovo posetite.

Rezervacije na telefone 066/222-152;  066/222-151

Enterijer - Kafana Sokače

Lokacija - Kafana Sokače

Komentari