Autentičan, šarmantan gastro bar, MOON.ZE oplemenio je beogradsku ugostiteljsku scenu jednom posebnom energijom i svim ljubiteljima dobrog zalogaja i super provoda pružio još jednu sjajnu priliku za uživanje. Njegovo ime, u šaljivom maniru, govori o tome gde se ovaj restoran nalazi. U srcu Zemuna, Moonze, je već okupio istinske gurmane i priredio im pravi mali raj za nepca. Na njegovom bogatom meniju nalaze se najrazličitija jela, pa je izvesno da će svaki ljubitelj ukusne hrane ovde pronaći vrhunsko gastronomsko uživanje. Bilo da želite da probate neko od čudesnih svetskih jela ili se ipak priklanjate domaćoj srpskoj kuhinji, jedno je sigurno, Munze će ispuniti sva vaša očekivanja. 

U raznolikoj beogradskoj ugostiteljskoj ponudi teško je pronaći put do srca gostiju. Ipak, MOON.ZE je od prvog dana ostavario sjajnu konekciju zahvaljujući odličnim živim svirkama i veoma profesionalnom i ljubaznom osoblju. U ovom gastro baru imate priliku da uživate u prijatnom ambijentu, da okruženi zelenilom svom telu pružite sjajnu priliku da doživi istinski hedonizam. Svako novo veče u Moon Ze gastro baru predstavlja novi izazov i radost za sve one ljude koji znaju da trenutku. Odlična muzika, veselo društvo i mnogo ukusne hrane definitivno su kombinacija koja osvaja srca čak i onih najzahtevnijih gostiju.

Bilo da tražite mesto gde biste doveli svoje goste iz inostranstva ili vam je potreban prijatan ambijent za poslovni sastanak Moon Ze je idealan i za jedno i za drugo. Iskusna ugostiteljska ekipa je uvek spremna da udovolji svim vašim zahtevima i da vam priredi ručak ili večeru za pamćenje. Ukoliko ipak želite da upriličite romantičnu večeru ili organizujete rođendansku proslavu sa svojim društvom i za takve prilike je ovaj gastro bar pun pogodak.

Dođite na Zemunski kej. Prošetajte, ali ne propustite priliku da posetite gastro bar MoonZe. Ušuškan na uglu Gospodske ulice i Keja Osolobđenja 29, svakog radnog dana od 9 do 1 sat iza ponoći, a ponedeljkom i vikendom čak do 4 sata ujutru čeka vas gastro bar Moonze. Uz sjajne bendove, odličnu uslugu i ljubazno osoblje svaki gost iz ovog restorana izlazi zadovoljan i srećan. Uživajte, opustite se, prepustite se... To je sve što vam treba, za sve ostalo će se pobrinuti Moon Ze gastro bar.

Enterijer - Moon.Ze

Lokacija - Moon.Ze

Komentari