Događaji u Beogradu na dan: Ponedeljak, 18. mart

Filter prikaza:

Narodnjaci / Pop

Kafana Brodarac

Aca Rumun, Aki, Albert i Brodarac bend od 00h

Rezervacije:
066/222-151;

Kafana Brodarac predstavlja mesto za najveseliji provod u gradu. Svojim interesantnim enterijerom i odičnom muzikom, koja je pravi melem za dušu, kafana Brodarac već dugi niz godina okuplja istinske ljubitelje pravog kafanskog provoda. Rezervacije su obavezne!

House / RnB

Klub Mr Stefan Braun

IDJ Music - DJ Damjan Eltech od 00h

Rezervacije:
066/222-151;

Predstavljamo vam novi party brend pod nazivom "Balkan IDJ TV Hits" gde ćete od sada pa na dalje, svakog ponedeljka imati priliku da slušate najfiniji Balkanski RnB. Budite otvoreni da spoznate nove horizonte! Vidimo se na starom dobrom mestu, Nemanjina 4. Rezervacije besplatne ali obavezne!

Restorani

Restoran Velika Skadarlija

Akustični tamburaši

Rezervacije:
066/222-151;

Velika Skadarlija je mesto u kojem živi dobri duh Beograda, mesto  gde se susreću prošlost i budućnost, boemske večeri i podnevna svetkovina.

Restoran Sport

Jovana Violin, Nevena Vidas, Mladen i Igor

Rezervacije:
066/222-151;

Na mestu koje nazivaju srcem Beograda, mestu koje spaja bulevare, stadione, generacije, ponovo je zasijao punim sjajem legendarni restoran Sport! Posvećen legendama srpskog sporta, ali i svima koji znaju da uživaju u pravim, domaćim specijalitetima i poznatim zvucima tamburice. Rezervacije su obavezne!

Restoran Little Bay

Klavir - Marija, Dimitrije i Danilo od 20:30h

Rezervacije:
066/222-151;

Ako tražite posebno restoransko iskustvo i nešto potpuno drugačije, naći ćete ga u samom srcu Beogradu, u restoranu Little Bay. Ovo je jedini restoran u gradu gde ćete moći da prisustvujete nastupima najeminentnijih operskih pevača i izvođača klasične i džez muzike, dok uživate u gurmanskim specijalitetima evropske kuhinje. Rezervacije su besplatne i obavezne!

Restoran Zlatni bokal

Danubius bend od 21h

Rezervacije:
066/222-151;

Uživajte u autentičnom ambijentu starog Beograda i prepustite se ukusima tradicionalne srpske kuhinje uz zvuke tamburaša. Svake večeri od ponedeljka do nedelje imate mogućnost uživanja u muzici jednog od naših gostujućih bendova. Rezervacije su obavezne!

Restoran Tri Šešira

Ozvučeni tamburaši

Rezervacije:
066/222-151;

Restoran Kafana Tri šešira je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.

Restoran Dva Jelena

Ozvučeni tamburaši

Rezervacije:
066/222-151;

Kafana Dva jelena je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.

Gde izaći u Beogradu?

Beograd je grad koji već dugi niz godina "bije" glas da je prestonica najboljeg noćnog provoda ne samo u regionu, već i u čitavoj Evropi. Iako mnogo manji od drugih evropskih gradova, on je nepresušan izvor dobre zabave, vrhunskih žurki i provoda koji traje do ranih jutarnjih sati. Upravo zbog toga je vrlo teško dati pravi odgovor na čuveno pitanje "Gde izaći u Beogradu?". Njegova ugostiteljska scena je toliko bogata da biste svake večeri mogli da odlazite na drugo mesto i da vam ni jednog trenutka ne bude dosadno. U ponudi se nalazi veliki broj lokala, a u zavisnosti od vaših pretenzija i želja zavisi u kojem ćete se provoditi.

Osetite izazov - Svaka noć u Beogradu je novo iskustvo

Gde izaći sajt nastao je kao odgovor na sve češće postavljano pitanje: "Gde je večeras najbolji provod u gradu?" Na jednom mestu smo okupili najbolje klubove, kafane, splavove, barove i pabove i učinili da potraga za idealnim mestom za izlazak bude jednostavna i laka. Na njemu ćete pronaći mnogo korisnih informacija, od najava gostovanja, preko informacija o svakom lokalu, pa sve do mogućnosti da jednostavno i lako putem sajta ili naših brojeva telefona 066 222 151, 066 222 152 rezervišete mesto za najpopularnije lokale u gradu. Kroz naš sajt imaćete priliku da prođete kroz sve vodeće beogradske lokale i odaberete one koji vam najviše odgovaraju. Ljubazne devojke su tu da vam putem call centra daju sve prave informacije i učine da svaki vaš izlazak bude iskustvo koje se pamti.

Koja su najbolja mesta za nezaboravan provod u Beogradu?

Na ovo pitanje, takođe, teško je dati jedinstven odgovor. Ogroman broj najrazličitijih lokala daje vam priliku da odaberete samo ono što volite i u čemu ćete maksimalno uživati. Bilo da volite narodnjake, tamburicu, pop numere ili ste pak više naklonjeni stranoj Rnb, Pop, Hip hop, Dance i elektronskoj muzici, jedno je sigurno... Gde izaći svima pruža baš ono što žele. Na vama je samo da odaberete ono što vas najviše privlači. Na našem spisku nalaze se najpoznatije beogradske:

  • kafane
  • klubovi
  • splavovi
  • restorani
  • barovi

Svi su oni vama na dohvat ruke, potrebno je samo da nas pozovete i rezervišete svoje mesto na vreme.

Beogradske kafane

Trend izalazaka u kafane datira još od davnina. Naši preci su u kafani rešavali najbitnija politička, ekonomska i društvena pitanja, nakon čega je ona preuzela ulogu mesta za uživanje u odličnoj muzici, đuskanju i druženju. Danas, kao i kroz istoriju, kafane igraju veoma važnu ulogu kada je ludi noćni provod našeg grada u pitanju. Neke od njih zadržale su onaj pravi kafanski duh, pa ćete u njima moći da uživate uz tamburicu ili će vam violina svirati "na uvce", dok ima i onih koje su prateći svetske trenove spojile moderno i tradicionalno. One su osvojile beogradsku ugostiteljsku scenu, a poznate su kao kafane klubovi. Vodeća među njima svakako je klub kafana Tarapana.

Beogradski klubovi i splavovi

Idući u korak s vremenom iskusni beogradski ugostitelji doneli su na njegovu scenu neverovatne klubove i splavove. U njima ćete najčešće imati priliku da čujete svetski poznate hitove, koje za vas puštaju iskusni Dj majstori, pa je ludi provod i u njima zagarantovan. Nije retkost, da neke od najpoznatijih zvezda ovog posla budu gosti u nekim od naših najpoznatijih klubova i splavova. U letnjem periodu glavnu ulogu na beogradskoj sceni igraju splavovi, jer je uživanje na reci sjajno u toplim letnjim noćima, dok su klubovi rezervisani za hladne zimske dane. Dakle, sve je tu... Bilo da je zima ili leto, ludi provod ne čeka... Rezervacije su za veliki broj klubova i splavova obavezne, a mi smo tu da ih besplatno za vas odradimo.

Restorani u Beogradu

Beograd je grad širokog srca. U njemu možete uživati u specijalitetima iz kuhinja čitavog sveta. On je svoja vrata otvorio za brojne internacionalne specijalitete, pa je sigurno da se u njemu uživa svim čulima. Osim odlične hrane, vrhunske usluge i odličnog ambijenta veliki broj beogradskih restorana svoju scenu obogatio je i nastupima poznatih bendova i samostalnih izvođača. Narodnjaci, pop, klasična muzika... Svega ima... Na vama je samo da pronađete onaj koji je idealan za vas.

Pabovi i barovi

Ukoliko tragete za mestom na kojem možete napraviti kratak predah od svakodnevnih obaveza, opušteno popiti pivo ili se zasladiti nekim od ukusnih kolača beogradski kafei i barovi su pravo mesto za vas. Savršen spoj najboljih pića, odlična usluga i odlična atmosfera čine ovau vrstu izlazaka omiljenim među gostima različitih opredeljenja, godina i sklonosti. Ukoliko i vi tražite mesto po vašoj želji, mi smo tu da vam ponudimo samo ono najbolje.

Uz sajt gde izaći imate priliku da lako i brzo ostvarite rezervacije za bilo koji od naših lokala. Iako smo sigurni da već znate naše brojeve ipak ćemo vam ih još jednom ponoviti: