Restoran Topčiderska noć nalazi se ušuškan u najlepšem delu Topčiderskog parka, na savršenom mestu za odmor od gradske vreve, i to samo dva kilometra od centra Beograda, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 81b!

U restoranu Topčiderska noć vas očekuje ukusna klopa i dobro piće u predivnom abmijentu topčiderske prirode. Restoran raspolaže sa baštom u kojoj leti možete sva svoja čula da prepustite uživanju. U unutrašnjosti restorana, u opuštajućoj atmosferi i ambijentu koji je osmišljen tako da ispuni svaki vaš zahtev, degustirajte neku od raznolikih ukusa domaće i internacionalne kuhuinje. Ljubazno osoblje, odličnu uslugu i savršeno spremljene obroke, uz delikatan izbor muzike naterao je mnoge goste da boravak u restoranu Topčiderska noć opišu kao novo i drugačije iskustvo.

Restoran Topčiderska noć može da primi do 500 ljudi, pa je tako u prelepom ambijentu restorana moguće ugostiti i prijatelje, organizovati svadbe, poslovne ručkove, proslave, komercijalne ili tematske večeri ili modne revije.

U restoranu Topčiderska noć na izboru vam je širok asortiman internacionalne i domaće kuhinje. Specijalitete vam pripremalju kuvari sa višegodišnjim iskustvom, te će svi gurmani maksimalno da uživaju u prijatnim trenutcima sa svojim voljenima, uz opuštajuću muziku, lep ambijent i pre svega savršeno spremljenu hranu.

U ponudi su vam doručak, predjela i topla predjela, zatim supe, čorbe, jela od ribe, obrok salate i burgeri, paste, salate, dezerti, i naravno glavna jela, među kojima se nalaze finese poput ćuretine u gorgonzola sosu, tagliata na rukoli ili biftek u sosu od crvenih tartufa. Kao specijalnu pogodnost u restoranu ste u prilici da kreirate sopstveni meni, opcija koju svakako treba isprobati!

Restoran je otvoren svakog dana od osam sati ujutru i otvoren je do dva sata ujutru.

Izaberite restoran Topčiderska noć i provedite divan ručak uz veoma prijatno osoblje, živu muziku i moderno dekorisan prostor. Poseta restoranu biće vam najlepši deo dana! Prijatno. :)

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Topčiderska noć

Lokacija - Restoran Topčiderska noć

Komentari