Jedno od omiljenih mesta Beograđana, u kojem vole da se odmaraju i jedu ukusnu i kvalitetnu hranu, jeste restoran Guli smešten u srcu Skadarlije.

Predivna bašta i zanimljiv enterijer razlozi su zbog kojih ćete se zaljubiti u ovaj beogradski restoran već na prvi pogled.

A onda kada okusite hranu i specijalitete koje pripremaju profesionalni kulinari restorana picerije Guli sigurno ćete mu se ponovo vratiti veoma brzo.

Ovo mesto je idealno za porodične ručkove, razgovore sa poslovnim partnerima, druženje sa prijateljima, ali i za romantičnu večeru sa voljenom osobom.

Ono čime se pizzeria Guli najviše ponosi je pica koju peku u peći na drva, sa ukusnim sastojcima i savršenim testom.

Pored pića, na meniju imaju i razne vrste predjela, paste, supe, jela od mesa poput svinjskog filea, ramsteka, bifteka, ćuretine i piletine, ali i ribe.

U kombinaciji sa sirevima, salatama, meso dobija odličan ukus koji osvaja već na prvi zalogaj.

Posetiocima, naročito najmlađim omiljene su i poslastice, kolači i torte, dok stariji vole da degustiraju kvalitetna i raznovrsna vina.

Ukoliko i vi želite da uživate u čarima koje pruža restoran Guli Skadarlija, naš savet je da rezervišete svoje mesto i posetite ga što pre jer ćete sigurno biti oduševljeni.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Guli

Hrana - Restoran Guli

Lokacija - Restoran Guli

Komentari