CaffeCaffe&Fish je restoran poznat i pod imenom "Kod Srbe i Hrvoja", a ime se spontano javilo zbog činjenice da su njegovi vlasnici Srbin Srba Veljić i Hrvat Hrvoje Horvatin.

CaffeCaffe&Fish je restoran moderne dalmatinske kuhinje koji gostima služi svežu ribu s Jadrana, a pošto riba nije jeftina stvar, ovaj lokal spada u kategoriju luksuznih. Posebna pažnja posvećena je načinu obrade ribe, a budući da je do sveže ribe u Beogradu teško doći, ovaj restoran razvio je sopstveni sistem nabavke.

Tri puta nedeljno direktno u restoran stiže sveža riba iz Hrvatske i Crne Gore. U zavisnosti od ponude sveže ribe u datom trenutku, kreira se i ponuda za goste. 

– Kada stigne, sveža riba skida se s leda i odmah čisti, pa se čuva na plus tri-četiri stepena. Ne izlaže se u vitrine sa škrgama da bi se gosti divili. Te škrge odmah se čiste. Pratimo i da li je riba bolesna ili ne, pazimo na ugrožene vrste – objašnjava Hrvoje Horvatin, kuvar po profesiji, vlasnik restorana CaffeCaffe&Fish.

U CaffeCaffe&Fishu nikada se ne služi zaleđena riba, a jelovnik se menja sezonski. Kada nema ribe jedu se lignje i hobotnice, a sa posebnim ponosom gostima se predstavja brodet, specijalitet kuće. Šef kuhinje je Marko Lukić, u koga se gosti ovog restorana kunu. O ozbiljnosti restorana govori i činjenica da svi radnici u njemu rade već godinama. 

Ukoliko ste se uželeli sveže morske ribe sa Jadrana rezervišite svoje mesto u restoranu CaffeCaffe&Fish!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran CaffeCaffe&Fish

Hrana - Restoran CaffeCaffe&Fish

Lokacija - Restoran CaffeCaffe&Fish

Komentari