Kafe - restoran Broker otvoren je 14. maja 2018. godine na Novom Beogradu. U srcu dešavanja najmnogoljudnijeg beogradskog naselja, kreirano je mesto idealno za prvu jutarnju kafu, ručak sa porodicom ili prijateljima, ili pak večernji izlazak uz čašu vina ili nekog interesantnog koktela.

Naša priča počinje mislima jednog (budućeg) brokera, koji zamišlja svet na drugačiji način. Taj broker oko sebe gleda ljude koji konzumiraju hranu, kako bi bili siti. Od silnog šarenila koje nam nudi ovaj aspekat našeg života, ta dnevna rutina u očima ovog brokera, pretvorila se u sivilo. Taj mladi broker rešio je da stvar uzme u svoje ruke i promeni svet kulinarstva i hedonizma.

Mladi broker je okupio svoje prijatelje i sa njima podelio iskustvo o kulinarskom svetu. U razgovoru sa njima, shvatio je da se ta hedonistička iskra u njihovim očima zagasila. Na kraju njihovog razgovora, svi budući brokeri su shvatili da moraju da uzmu stvar u svoje ruke.

Brokeri iz naše priče su kreirali oazu italijanskih mirisa i ukusa, srpske plodne zemlje i nezasitog poriva za hedonizmom. Kreirali su priču i postavili je na 15 listova papira. Neki te listove nazivaju meni, ali brokeri su ih nazvali "Sakupljena dela kulinarskih velemajstora kovanog zanata" ili skraćeno "Berza italijanskih jela".

Verujemo da smo vam našom pričom, barem površinski zagolicali maštu, kao i nepce. Ono šta možemo da vam obećamo prvom posetom Brokeru, jeste da ćete istog trenutka poželeti da nas posetite ponovo, dok još niste ni otišli. Ali ono šta će se dogoditi nakon prvog zalogaja, ostaje tajna. Časna Brokerska!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Restoran Broker

Hrana - Restoran Broker

Lokacija - Restoran Broker

Komentari