novogodisnje pozadine 1

Nova godina i Božić sve nas asociraju na najlepši deo godine, kada svoje vreme uglavnom provodimo u krugu porodice, uz okićenu jelku, stare dobre novogodišnje filmove i uz čitanje novogodišnjih čestitki koje pristižu od naših najbližih.

Ipak, novogodišnje čestitke odavno se ne šalju, poštara su zamenile društvene mreže, a krivudav i nezgrapan rukopis pravilna kompjuterska slova, u različitim fontovima.

docek nove godine u beogradu

Današnje generacije šalju i dele novogodišnje slike sa porukama na društvenim mrežama, što postaje sve popularnije.

Naročito zbog toga što je besplatno, može se skidati sa interneta, a na mnogim novogodišnjim slikama već su ispisane gotove novogodišnje poruke, pa ne mora mnogo da se razmišlja oko pisanja.

novogodisnje pozadine

Ono što je još jedna dobra stvar je i to što možete naći ogroman broj novogodišnjih slika za skidanje, sa Deda Mrazevima, predivnim zimskim predelima, a u ponudi su čak i smešne novogodišnje slike.

U ovo vreme mnogi prave spisak želja i promena koje žele da naprave u novoj godini, a na njih zaborave čim otkuca ponoć. Upravo zbog toga je naš savet da što pre odaberete novogodišnje slike za desktop i odlučite se za jednu na kojoj ćete napisati sve što ove godine želite da uradite.

novogodisnje pozadine 2

Inspirativna pozadina na desktopu računara može vas motivisati na rad, čak i kada nemate volje za time, a naročito ako je u pitanju neka novogodišnja slika koja će vas podsećati na vaše zadatke i obećanja koja ste sebi dali tokom praznika.

Kako bismo vam pomogli u vašoj nameri, donosimo vam galeriju prelepih novogodišnjih slika koje možete birati dok pijuckate omiljeni topli napitak u toploti vašeg doma i uživate u prazničnoj atmosferi.

Takođe, ukoliko se razmišljate gde ćete provesti novogodišnje veče, pogledajte detaljnu ponudu na sajtu GdeIzaci.com i izaberite savršen doček Nove 2019. po vašoj meri!

Galerija

Komentari