beton hala klubovi

Beton hala je poslednjih godina postala sinonim za dobar provod u Beogradu, a sve više Beograđana, kao i turista, izlazi baš u ovom delu grada.

U Beton hali je puno restorana u kojima se može pojesti kvalitetan ručak ili popiti prva jutarnja kafa, ali ipak, ona je naročito postala popularna zbog klubova i muzike koja se u njima pušta.

Mesta na kojima su definitivno najbolje beogradske žurke smeštena su baš ovde, a mi smo izabrali nekoliko najboljih klubova u koje možete da odete već za vikend.


Klub The Bank


beton hala klubovi klub the bank

Ukoliko želite da odete u pravi RnB klub u gradu, onda je The Bank naša topla preporuka.

Iskusni dj-evi svake nedelje prave odlične žurke sa akcentom na elektronskoj muzici i kvalitetnim RnB zvukom.

Unutrašnjost kluba naročito privlači pažnju, jer izgleda poput velikih evropskih klubova u Barseloni ili Beču, sa kvalitetnim ozvučenjem i fenomenalnom rasvetom.

Ono što je još jedan plus za ovaj klub jeste prijatno i profesionalno osoblje i bogat izbor kvalitetnih pića, od vina, preko piva, do vrhunski pripremljenih koktela.

Ono što je takođe sigurno, ovde izlaze najpoznatije gradske face i prelepe devojke, a ukoliko i vi želite da budete deo najboljih žurki u gradu rezervišite svoje mesto u klubu The Bank na našem sajtu još danas.


Klub Gotik


beton hala klubovi klub gotik

Već više od tri godine klub Gotik predstavlja jedno od najatraktivnijih i najbojih mesta za noćni život u Beogradu.

Na njegovom mestu, u Beton hali, nekada se nalazio popularan klub Magacin, a kada je Gotik zauzeo njegovo mesto, postigao je još veći uspeh.

Ono što će vas sigurno oduševiti u ovom klubu jeste sam enterijer, koji je uređen sa stilom, a sa svetlosnim i vizuelnim efektima izgleda fantastično.

U Gotiku se uglavnom pušta pop i RnB muzika, a gostuju najzvučnija imena domaće muzičke scene.

Mladi koji izlaze ovde obožavaju urbaniji stil, ali i fenomenalne žurke, a ako ste i vi slični njima, rezervišite mesto za vas i vaše društvo u klubu Gotik i uživajte do ranih jutarnjih časova.


Klub Freestyler


beton hala klubovi klub freestyler

Splav Freestyler postoji više od 15 godina a poznat je po odličnoj atmosferi i žurkama koje su neprevaziđene.

Zimska varijanta popularnog slava je klub Freestyler Winter Stage koji je smešten u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4.

Dobra muzika, fantastična raveta i ozvučenje, ali i zgodne devojke i lepi momci, sigurno će privući sve koji žele nezaboravan provod.

U Gotiku nastupaju najveća muzička imena naše muzičke scene i sluša se uglavnom pop i folk muzika.

Profesionalno osoblje je tu da vam učini provod još boljim, a u klubu se mogu piti najkvalitetniji kokteli i druga alkoholna i bezalkoholna pića.

Ukoliko želite da budete u centru gradskih zbivanja, onda i vi posetite klub Freestyler, ali pre svega rezervišite svoje mesto.


Klub Komitet


beton hala klubovi klub komitet

Klub Komitet, još jedno je mesto koje predstavlja sinonim klupskog života u Beogradu, i jedan je od najmodernijih lokala u gradu.

On pruža, pored dobrih žurki, i potpuno uživanje u najukusnijoj hrani i kvalitetnom piću.

U klubu se uglavnom pušta pop i rok muzika pa su njegovi gosti često poznate ličnosti sa naše estrade.

Ono što mnoge privuče već na prvi pogled jeste moderan i prijatan ambijent, ali i pozitivna atmosfera koja u njemu vlada.

Komitet je mesto za sve generacije, te je namenjen i za ljude koji žele da provedu mirniju večeru uz zvuke poznatih hitova, ali i deo za one koji vole da đuskaju i opuste se.

Ako i vi volite ovaj tip muzike i odličan provod, rezervišite svoje mesto i posetite klub Komitet već za vikend.


Daleko ste od klubova u Beton hali?


Ukoliko ipak niste blizu Beton hale, pogledajte našu ponudu i rezervišite neki klub u drugom delu grada.

S obzirom da je Beograd jedna od evropskih prestonica clubbinga, ponuda noćnih klubova je raznolika, pa ćete sigurno naći neki koji vama najviše odgovara.

Komentari