Nargila vodi poreklo iz Indije. Vremenom trend pušenja nargile ili shishe, kako je mnogi zovu, proširio se na ceo svet.

Aromatični duvan zamenio je tradicionalni, a nargile su postale omiljenije od cigareta.

Razlozi za to su brojni, a samo neki od njih su to što nema neprijatnog mirisa, teškog dima, već su nargile osvežavajućeg, bogatog ukusa, koji možete birati prema svojim željama.

shisha nargila barovi beograd

I da razbijemo tabue koji se često vezuju za nargile... Nargila nije droga, ne stvara zavisnost i nije štetna poput duvana. Svoju popularnost stekla je u Turskoj, pa je čak postala i deo njihove kulture i identiteta. U toku turskih osvajanja, trend pušenja nargile se preneo u mnoge evropske zemlje i tako postao deo urbane kulture poznatih velikih gradova, pa i Beograda.

Nargila1

Hedonizam se kod različitih ljudi različito ispoljava. Ako ste i vi jedan od onih čija je velika ljubav i pasija nargila ili shisha onda imate mogućnost da maksimalno zadovoljite sva svoja čula.

Upravo zbog toga vam predstavljamo neke od najboljih beogradskih nargila barova u kojima imate mogućnost da osim u odličnoj atmosferi svim čulima uživate u ukusu vaše omiljene nargile.

SHISHA HILL

Leto u Beogradu može da bude zaista nezaboravno iskustvo. Ukoliko volite da udovoljite sebi ili želite da gostima koji nisu iz našeg grada prikažete Beograd u pravom svetlu onda nikako ne treba da izostavite čuveni Shisha Hill.

Jedan od najpopularnijih narhila barova smešten u samom centru grada, u blizini Kalemgdana, nudi vam da iskusite čist hedonizam. Koliko god da ste zahtevni kad su ukusi nargile u pitanju, ovaj bar će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Shisha Hill devojke

Osim u nargilama, imate mogućnost da uživate i u ispijanju vaših omiljenih koktela, ali i da se prepustite najboljim zvucima elektronske muzike, koju puštaju poznati beogradski Dj-evi ili pop i rock muzike, koju uživo izvode popularni domaći bendovi.

Shisha Hill je otvoren za sve goste od početka maja do kraja oktobra, kada možete maksimalno uživati u letnjoj bašti. Dakle, na vama je samo da smislite koji biste danas ukus nargile želeli da probate, a za sve ostalo će se pobrinuti ljubazno osoblje Shisha Hilla.

Oni će se pobrinuti za provod, a mi za vašu brzu i jednostavnu rezervaciju koju možete ostvariti online, SMS-om, putem Vibera, WhatsAppa ili telefonskim pozivom na naše već dobro poznate brojeve telefona:


SHISHA BAR

Kada želite novo iskustvo, nešto što će vas baciti u potpunu nirvanu svakako je raskošan ukus nargila koje možete probati u Shisha Baru. Ovo mesto stvoreno je za prave hedoniste, a s obzirom da se nalazi u samom srcu grada, u Knez Mihailovoj ulici, vrlo lako ćete ga pronaći.

U Shisha baru možete da osetite pravi Orijent uz pregršt tipičnih mirisa i ukusa. Osim u savršenim nargilama, ovde možete uživati i u odličnim koktelima, po kojima je već dobro poznat svima koji vole ovaj način opuštanja.

Shisha bar atmosfera

Autentičan i zanimljiv ambijent podsetiće vas na priču o "1001 noći", a veliki broj detalja koji su ručno izrađeni i osmišljeni probudiće i najosetljivija čula. Razgledajte, uživajte, opustite se... Za sve ostalo tu je ljubazno osoblje Shisha bara. A kad grad potpone u noć, dođite i uživajte u fantastičnim živim svirkama koje ovaj bar organizuje za sve istinske ljubitelje odličnog provoda.

Ako ste se uželeli nargila, ne čekajte ni trena, već što pre rezervišite mesto za Shisha bar preko gdeizaci call centra:

 

SHISHA BAR DVOJKA

Novo mesto na beogradskoj ugostiteljskoj sceni Shisha bar Dvojka nastalo je iz potrebe da se proba nešto novo i da se probude sva čula uz ukuse, koje do sada niste imali prilike da probate. Svoje mesto našao je na Novom Beogradu, što vam pruža mogućnost da nakon prijatne i opuštajuće šetnje svoje uživanje nastavite baš u ovom shisha baru.

Iako novootvoreno mesto, Shisha bar Dvojka, veoma brzo pokupio je simpatije velikog broja ljubitelja nargila.

shisha bar dvojka zemun
Osim u fantastičnim ukusnima, ovde možete uživati i u odličnoj atmosferi i muzici. Čim zakoračite u njega, osetićete posebnu energiju koju ovaj bar čuva samo za pasionirane ljubitelje pušenja nargile.

Ne propustite priliku da probudite sva svoja čula i uživanjem u omiljnim mirisima i ukusima postignete potpunu nirvanu. Shisha bar Dvojka je tu za vas svakog dana, pozovite nas i rezervišite svoje mesto na vreme:


Kad je dobar provod u pitanju Beograd je grad koji pruža nepregledan broj mogućnosti. Za one koji žele da iskoče iz okvira standardnog provoda i da sebi priušte neka nova i neobična iskustva tu su čuveni nargila barovi. Ukoliko do sada niste probali da puštite nargilu i to vam zvuči kao dobar izazov ili je to već dugo vaša želja, ovde možete pročitati najbitnije stvari o čuvenoj nargili.

Komentari