Klub Stefan Braun je omiljeno mesto svih ljubitelja najboljeg noćnog provoda i najkvalitetnije muzike. Smešten na mestu koje ga izdvaja od svih drugih, a s kojeg se pruža fantastičan pogled na Beograd, na devetom spratu zgrade u Nemanjinoj ulici. To je jedini klub koji se nalazi u jednoj višespratici, a ulaz je krajnje neobičan... Ulazi se direktno iz lifta. Jedno od mesta u Beogradu koje može svojom profesionalnom uslugom i odličnim izborom muzike da parira velikim svetskim klubovima.

club braun 1

Ime je dobio po svom vlasniku i osnivaču gospodinu Stefanu Braunu koji je još davne 2003. godine oživeo ovo mesto. Od tada sve u ovom klubu prilagođeno je maksimalnom uživanju njegovih gostiju, a danas je jedno od najpopularnijih lokacija za najluđi beogradski noćni provod. Svako ko je bar jednom bio u ovom klubu vrlo rado mu se ponovo vraća zbog pozitivne energije koja vlada u tom prostoru.

Centralno mesto u klubu zauzima šank, a to je ujedno i mesto gde je atmosfera najvrelija. Osim odlične muzike za najbolju atmosferu u klubu Stefan Braun zaduženi su i maštoviti barmeni koji svojim perfektim mućkanjem koktela privlače veliku pažnju svih gostiju. Poznato je da ovaj klub posećuju najčešće mladi, a atraktivne golišave devojke su zaštitni znak Brauna. Kombinacija najboljeg društva, najmoćnijih koktela i fantastiče muzike čine da sve u ovom klubu puca od dobre zabave i neverovatne energije. Ovaj klub radi sedam dana u nedelji i ima najraznovrsnije programe i odičan izbor muzike, a u njemu svaka žurka traje do ranih jutarnjih časova. Ovaj klub je specifičan i po tome što se u njemu često orgnizuju različite tematske večeri, pa je lud provod zagarantovan za svakog ko poželi da provede veče u Stefan Braunu.

Ovaj klub ima zaista bitno mesto u noćnom životu Beograda, ali često on postaje i mnogo više od mesta za dobru zabavu. U klubu Stefan Braun se često okupljaju poznate ličnosti koje kroz humanitarne događaje prikupljaju sredstva za različite vrste pomoći onima kojima je potrebna.

club braun girls 35

Klub Stefan Braun je omiljeno mesto za provod Beograđana, ali i stranaca. Svojim kapacitetom od oko 450 mesta, ovaj klub se može pohvaliti modernim i urbanim izgledom, ali i odličnom atmosferom koje prave neki od najboljih DJ-eva koji često gostuju upravo u klubu Stefan Braun. Iako je najbolje mesto za provod u centralnom delu kluba, upravo za velikim šankom, za one koji više vole mirnije mesto tu su separei i deo sa visokim sedenjem. U ovom klubu je sve savršeno organizovano. Na samom ulazu u klub će vas sačekati zgodne hostese koje će se pobrinuti da se smestite na svoja rezervisana mesta.

Klub Stefan Braun je uvek najbolje mesto za izlazak, bez obzira na to koliko puta ste bili u njemu. Svaki sledeći put je bolji od prethodnog i svaki put vas čeka neko novo iznenađenje. U klubu Stefan Braun jedno je sigurno, najbolja žurka i lud provod su zagarantovani.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Klub Mr Stefan Braun

Komentari