splav freestyler 1

Kao i svaka prestonica, i Beograd je grad koji se stalno menja. Ipak, jedna konstanta se ne menja, a to je vrhunski noćni život.

Beograd je grad koji nikad ne spava i gde dobar provod možete naći svaki dan u nedelji. Obzirom da je zimska sezona pri kraju, klubovi i kafane polako zatvraraju svoja vrata i sele se na svoje letnje lokacije na splavove.

Zbog izgradnje Beograda na vodi, mnogi splavovi promenili su svoje lokacije. Među njima je možda i vaš omiljeni splav, tako da dobro pogledajte ovu listu.

SPLAVOVI KOJI SU PROMENILI SVOJU LOKACIJU:

splav freestyler atmosfera 2

Pored starih, kultnih mesta za provod na reci, ovog leta moći ćete da uživate i u nekim novim.

Novi splavovi:

  • Splav Leto – svi koji su voleli da se provode u klubu Hype, uživaće u ovom splavu, koji predstavlja letnju varijantu ovog kluba. Splav Leto nalazi se na Ušću bb.
  • Splav The Money – klub The Bank ne završava svoju zimsku sezonu. Dobar provod i fantastična atmosfera koji su konstanta ovog kluba, samo se sele na splav The Money na Sajamskom keju bb.
  • Splav kafana Ušće – ovo je novi splav u Beogradu, koji će predstavljati pravo osveženje u noćnom životu prestonice. Njegova lokacija je Ušće bb.

Za sve aktuelne i proverene informacije vezane za noćni život Beograda, pratite naš sajt gdeizaci.com i izaberite provod baš po vašoj volji.

Komentari