devojke

Doček nam se bliži! Ostalo je još par dana do Nove godine, a svi uzbuđeno očekuju najluđu noć.
Astrolozi kažu da će se nekim znakovima očekivanja ispuniti. 

Evo kako će se provesti horoskopski znaci za novogodišnji doček.

Ovan

Bilo da slave novogodišnju noć kod kuće ili u klubu, Ovnovi će je se sećati kroz maglu. Već će u popodnevnim časovima početi da se zagrevaju alkoholom, a kako nemaju meru, ponoć će provesti ispod stola. 

docek ovan

Bik

Bikovi će se sjajno povesti, ali će danima posle dočeka očajavati jer su u žaru zabave potrošili više novca nego što su planirali. 

Blizanci

Lepršavi Blizanci provešće novogodišnju noć u svom maniru – flertujući sa svima. Samci će imati velike šanse da nađu bolju polovinu, ali im ona lako može izmaći iz ruku ako se ne fokusiraju na to da samo nju šarmiraju, a ne i sve oko nje.

docek blizanci

Rak

Za emotivnog Raka, ovo je stresan deo godine. U novogodišnjoj noći će postati svestan svih uspeha i padova koji su mu se desili tokom protekle godine, pa će se ubedačiti, slušati tugaljive pesme i čak proliti po neku suzu za minulim danima.

docek rak

Lav

Lav će se napirlitati najbolje što zna, obući izazovnu odeću i srediti se do besprekornosti. Ipak, to neće biti dugog daha, jer će od igranja pokvariti frizuru ili šminku, izgužvati odeću ili će ga neko politi pićem. To će ih veoma iznervirati i možda pokvariti ceo provod, ali neće tako lako odustati da budu u centru pažnje. Zbog toga će se uhvatiti čaše i provesti ostatak večeri pod stolom, pored obeznanjenog Ovna. 

docek lav

Devica 

Zvezde nisu baš naklonjene ovom znaku, obzirom da postoje velike šanse da će nabasati na staru, neprežaljenu ljubav. To će ih skroz izbaciti iz koloseka, tako da će možda probati da obnove romansu ili da svoja osećanja popiju sa vodkom. 

Vaga

Dok Vaga izvaga gde će da ide i šta će da obuče, debelo će zakasniti na doček. Ipak, kada jednom dođe, proveseliće se za sve pare, tako da ih očekuje stvarno luda novogodišnja noć.

docek vaga

Škorpija

Poročna Škorpija opustiće svoje ionako labave kočnice i olešiće se od alkohola. Zabiće se u ćošak lokala, sa blaženim osmehom na licu i krvavim očima, sve dok više ne bude mogla da stoji, a onda će se pridružiti Lavu i Ovnu pod stolom.

docek skorpija

Strelac

Strelac će prvi deo večeri negodovati što nije našao društvo da sa njim otputuje negde za Novu godinu, ali će se posle pomiriti sa sudbinom i uživati tu gde je. Piće će mu pomoći da bude društveniji, tako da će upoznati neke nove prijatelje.

Jarac

Ako je verovati zvezdama, slobodni Jarčevi imaju velike šanse da baš na dočeku Nove godine upoznaju svoju srodnu dušu.  

docek jarac

Vodolija

Vesela Vodolija biće dosta pripita, ali na nogama celo veče. Sigurno će imati neki novogodišnji detalj na sebi, poput Deda Mrazove kapice ili rajfa sa irvasovim rogovima, a to će nabaviti i za celo društvo.
Po završetku žurke, verovatno će insistirati da idete negde dalje iako je već 7 ujutru i svi samo žele da legnu u krevet.

docek vodolija

Ribe

Ribe će se za doček lepo provesti i upoznaće mnogo novih ljudi. Neka prijateljstva će potrajati i čak prerasti u sudinske veze.

docek ribe

Komentari