kafana ona moja devojka 7

Mnogi će vam reći da je teško upoznati normalnog dečka za vezu u noćnom životu, ali to je daleko od istine.
Osim dobrog provoda i muškarci izlaze u klubove i kafane kako bi našli lepšu polovinu. 

Istina, mnogi od njih traže samo vezu za jednu noć, ali takve možete da namirišete na kilometar. 

Muvanje u klubovima uvek je nosilo posebnu čar, ali u poslednje vreme sve više žena se žali kako im momci više ne prilaze u klubovima. Po nekoj statistici, to je tačno, ali momci kažu da su za to krivci upravo žene, a ne njihov nedostatak hrabrosti.

Napravili smo anketu i evo potencijalnih razloga zašto momci ne prilaze ženama. Ako želite da nađete dečka u klubu, a niko vam ne prilazi, možda razlog leži u ovoj listi.

ČOPOR DRUGARICA

Momci su nam otkrili da ne prilaze devojkama koje su u većim grupama jer uvek postoji opcija da su došle da se provedu, a ne da jure momke, tako da smatraju da nema poenta prilaziti im. Pogotovo ako se ne odvajate od svojih drugarica i ne date nikome prostora da vam priđe. 7 od 10 momaka koje smo pitali rekli su da nikada ne bi prišli devojci ako je ona sa više od 4 drugarice u grupi.

- Veoma mi se svidela jedna devojka sinoć, ali je bila u čoporu od 8 drugarica. Toliku ekipu žena ne bi smela ni interventna da startuje – rekao nam je Miloš.

klub the bank devoke 12

TELEFON

Ako telefon u klubu koristite da napravite par slika kako bi zabeležile izlazak i atmosferu, to je momcima ok. Ali ukoliko ne ispuštate mobilni iz ruku i stalno gledate u ekran, oni stiču utisak da ste ili zauzeti (pa očekujete poziv ili se dopisujete sa dragim) ili da ste totalno nezanimljivi jer vam je jedina zanimacija u klubu da blejite u telefon.

Kada ste u izlasku, ostavite mobilni i možda ćete primetiti neke interesantne momke koji love vaš pogled.

devojka 2

OSMEH

Osmeh je nešto što ulepšava svaku ženu. Kada se smejete, šaljete pozitivne vibracije koje privlače suprotan pol. Ako ste već izašli u grad, zaboravite na par sati muke koje vas more, oraspoložite se i videćete kakav magnet osmeh može biti za muškarce.

gaucosi devojka osmeh

PREVIŠE ŠMINKE

Muškarci su nam otkrili da ne vole žene koje izgledaju kao da su puder nanosile lopatom. Previše šminke u njima pokreće alarm koji ih tera da se pitaju kako li izgledate bez šminke. I uvek misle da njome prikrivate neke velike mane na vašem licu koje će ih zaprepastiti kada je skinete. Uostalom, višak šminke nervira ih i iz praktičnih razloga.

- Ništa mi nije odbojnije kada priđem devojci u klubu i približim se da joj šapnem nešto na uvo, a ona mi ostavi trag pudera na košulji. Napadne karmine koje ne mogu tri dana da operem sa obraza neću ni da pominjem – kaže Dragan.

pucenje

OSKUDNA ODEĆA

Prekratka ili odeća koja pokazuje previše kože nije uopšte seksi muškarcima kao što to možda mislite. Bar ne pravim muškarcima koji žele ozbiljniji odnos. Možda mislite da su to šarene laže jer će se svaki okrenuti za polugolom devojkom. Da, okrenuće se, ali joj neće prići. Muškarci devojke koje nose oskudnu odeću u izlasku ne smatraju damom i u njoj ne vide ništa više od veze za jednu noć kojom će se sutra hvaliti drugovima.

- Naravno da ću se okrenuti za devojkom koja nosi prekratak minić ili je izašla u brusu u grad. Ali takvoj devojci nikada neću prići jer mi to deluje jeftino i prostački. Odmah pomislim da nema ništa više da ponudi od svog tela i zato ga tako pokazuje. Klincima je možda zanimljivo da jure takve ribe i to smatraju za vrstu izazova. Meni to nije uopšte nije i baš mi je odbojno – rekao nam je Nemanja.

obrnuti dekolte 2

PUĆENJE

- Kada vidim devojke kako se puće da bi napravile selfi, prevrne mi se želudac. Koliko god da je devojka lepa, kada vidim da se pući i pravi izraz kao patka, odmah bežim na drugi kraj kluba – otkrio nam je Stefan.

devojke stil tekst

NESIGURNOST

Po rečima naših sugovornika, muškarci mogu da namiršu nesigurne devojke koje se teško opuštaju, a otkrivaju ih sitnice.

- Kada devojka svaki čas namešta kosu, popravlja karmin, ispravlja haljinu ili ima ukočen izraz lica, meni je to znak da ne može da se opusti i da je verovatno veoma nesigurna. Ovakvim devojkama ni ne prilazim jer mi odmah izgledaju naporne i teške za održavanje. Pomislim kako će joj uvek trebati mnogo vremena da se sredi čak i za šetnju po kraju, kako nikad neće biti zadovoljna svojim izgledom iako je prelepa. S druge strane, ako u klubu ne može da se opusti i provede, kako li će tek u drugim situacijama? – otkrio nam je Marko.

kafana gaucosi devojka 13

Dakle, da sumiramo: opuštenost, osmeh, pristojna garderoba, umerena šminka, telefon van vidokruga i društvo od par drugarica su recept da vam neko priđe u klubu.

Probajte – osim što ćete se sigurno bolje provesti u izlasku, šanse su i da privučete dečka kakvog priželjkujete.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Kafana Ona moja

Komentari