aca lukas splav port devojke

Na žalost muškog pola, vreme letnjih haljinica je prošlo. Sa zahlađenjem dolaze i novi modni trendovi, a mi vam predstavljamo koji odevni predmeti će biti in, a sigurno ih već imate u ormanu.

Velike minđuše ili ogrlica

Nema te kombinacije koju dobar komad nakita ne može da učini zanimljivom. Čak i da se obučete od glave do pete u crno i stavite glomaznu šarenu ogrlicu, ona će "izvući” celu kombinaciju. Ne bojite se velikih komada nakita, ali ih nemojte ni nositi po svaku cenu. Tanka ogrlica, još uvek popularni čoker ili interesantne minđuše su takođe dovoljne da privuku pažnju.

ogrlica 2

Kožna jakna

Ovo je komad odeće koji nikada ne izlazi iz mode i ide uz sve. Možete je nositi preko elegantne haljinice ili uz farmerke i majicu i opet ćete izgledati šik. Samo vodite računa o kombinovanju materijala – koža ili imitacije kože ne ide uz saten ili svilu.

club lasta 12

Džins

Džins je još pre više od pola veka ušao u modne trendove i ne namerava da iz njih ispliva. Srećom, obzirom da su farmerke veoma udobne za celonoćno đuskanje. U džinsku ćete uvek ležerno, ali i seksi i glamurozno, a ide bukvalno uz sve. Jedino povedite računa ako nosite dva komada džinsa zajedno (npr. teksas jaknu i farmerke/šorc) da oni budu u istoj nijansi teksasa.

dzins

Salonke

Sa prolaskom leta i dolaskom hladnijih dana, dolazi i zatvorena obuća. Tu se na scenu vraćaju salonke koji mnogi obožavaju, a koje uvek izgledaju seksi.

stikle 2

Karirana košulja

Možda vam se ovaj dezen smučio jer je i predhodnih sezona bio veoma popularan, ali i ove jeseni će biti vrlo trendi. Iako preovladavaju crveno - crne kockice, očekujte ih u svim bojama i varijantama. Osim košulja, popularne su i karirane haljinice, suknje, ali i jakne. Kocke su još uvek u modi i ne planiraju da idu nigde.

klub square devojka2

Komentari