devojacko vece kafana uzbuna

Slavljenje devojačkih večeri je trend koji je pre par godina došao u našu zemlju, a ako se mi pitamo trebao je mnogo ranije.

Momačke večeri su tradicija, pa tako i devojke zaslužuju posebno veče gde će u društvu svojih najmilijih drugarica proslaviti ulazak u bračni život.

Dok ga neke slave kući, mnogo je veći broj devojaka koje odlučuju da svoje devojačko veče provedu u izlasku. 

I to je sjajan izbor!

devojacko vece kafana uzbuna 1

Osim što obično imaju neke veoma zabavne asesoare poput venčića, lenti, bedževa ili majica sa zanimljivim natpisima, njihovo veselje je zarazno, pa uvek dodatno usijaju već zagrejanu atmosferu.

devojacko vece kafana uzbuna 4

Ovog leta, primetili smo da najviše devojaka bira kafanu Uzbuna za svoju proslavu. Obzirom da je tamo uvek opuštena atmosfera sa odličnim pevačima, gosti su takođe prijatni, a konobari ljubazni. Što je najvažnije, dobićete mesta koliko ste tražili, što je jako bitno kada je ovakvo slavlje u pitanju.

devojacko vece kafana uzbuna 6

Od početka sezone, nije prošlo nijedno veče, bilo da je radni dan ili vikend, a da se u kafani Uzbuna nije održalo bar jedno devojačko veče. 

devojacko vece kafana uzbuna 2

Prošle subote bilo je čak tri u isto vreme, a sve devojke su izgledale kao da se sjajno zabavljaju.

devojacko vece kafana uzbuna 7

Tako da znate, ako imate drugaricu koja je spremna da stane na ludi kamen, odvedite je ovde kako bi doživela noć za pamćenje.

devojacko vece kafana uzbuna 3

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari