devojka

Ako mislite da muškarci najviše primećuju vašu garderobu ili frizuru kada skockane izađete u grad, grdno se varate. Naravno, nijedan neće ostati imun na lepo poprsje i dubok dekolte, ali jači pol primećuje i neke sitnice na osnovu koga donose svoj sud o vama koje vam nikada ne bi pale na pamet, tvrde psiholozi.

Evo koje su to neobične stvari koje muškarci primećuju u izlasku, a na koje žene i ne pomišljaju.

GURANJE KROZ GUŽVU

Iako su studije suprostavljenje oko toga vole li muškarci jake žene, za snalažljivost nema dileme. Muškarci vole žene koje znaju da se snađu kroz gužvu, da se same naprave put kroz krcat klub, a posebno da u prepunom prostoru nađu slobodan sto. Žena koja ima takvu vrstu snalažljivosti oni podsvesno doživljavaju kao idealnu partnerku za budući život, koja će znati kako da se „progura" kroz probleme koji mogu da iskrsnu.

colonia atmosfera 1

SAMOPOUZDANJE

Iako neki muškarci vole stidljive devojke, mnogo više ih privlače samopouzdane žene koje će svojim stavom, ali i rečima jasno iskazati svoje mišljenje. Devojka koja stavi do znanja neznancu da je gura dok igra u klubu ili zamoli nekog da se pomeri ne čekajući da muškarac skoči da joj to obezbedi, muškarcima je veoma zanimljiva. Iako oni vole da staju u zaštitu nežnijeg pola, nekada je to sasvim suvišno i vole da vide kada žena zna sama da se izbori za sebe.

devojka 13

NESPRETNOST

Totalno suprotno od predhodne dve stvari je nespretnost koju muškarci kod žena smatraju veoma simpatičnom. Po rečima ispitanika, kada žena pokušava da nađe nešto u torbi pravi veoma interesantne izraze lica koji liči na dete koje se duri, a to im je veoma slatko. Takođe, ako se sapletete ili zapnete na podjumu, muškarcima neće promaći, ali će im iznenađujuće biti slatko. Pogotovo ako je žena duhovita i zna da se šali na račun svoje nespretnosti.

devojka 9

Komentari