visoki rep 1

Sve žene osećaju se više seksi sa puštenom kosom. Ima nešto magično u poskakivanju pramenova po ramenima što čini da se osećamo lepše i ženstvenije, ali duga, neobuzdana kosa nekada može stvarati probleme.

Pogotovo kada dođe toplo vreme. Čak i da ste u klubu koji ima vrhunsku ventilaciju ili je na otvorenom, ukoliko je velika gužva, sigurno će vam biti vruće. Puštena kosa samo će pogoršati situaciju, a nije ni isključeno da će vam se lokne ispraviti ili kosa koju ste ispeglali ukovrdžati na nezgodan način pod uticajem vrućine i vlage. 

Zato je bolje da lepo podignete ili svežete kosu pre nego što leti pođete da lumpujete. Ne brinite da li ćete izgledati manje seksi nego sa puštenom kosom – biće vam udobnije, bićete veselije i rasterećenije, a to je samo po sebi izuzetno privlačno.

VISOKI REP

Idealna frizura za letnje dane i noći koja se lako pravi, muškarci je smatraju veoma seksi, a ide i uz svaku odevnu kombinaciju.

visok rep

PUNĐA

Bilo da je razbarušena ili elegantna, punđica nikad ne izlazi iz mode i pristaje svakom obliku lica.

pundja

KIKICE

Već godinu dana unazad, kikice su veoma popularne. Cela kosa upletena u kikice neće se raspasti ni u kakvim vremenskim uslovima i stalno ćete imati frizuru, a lepo izgledaju i kada se podignu u rep ili u punđu. Ovo je savršena frizura za leto, i za dan i za more, a pogotovo za noćni izlazak.

kikice

PODIGNUT PREDNJI DEO

Ako želite da ipak pustite kosu, kada podignete samo prednji deo, biće vam mnogo lakše da je kontrolišete. Uvojci će vam svejedno padati na ramena, kosa će vam se vijoriti po vetru, ali frizura će vam ostati savršena cele večeri.

polupodignuta kosa

Komentari