devojka

Ima ljudi koji koliko god da su zadovoljni svojom vezom, jednostavno moraju da flertuju. To je jače od njih i često to rade nesvesno. Ako znate takve osobe, proverite da li su u horoskopu neki od ovih znakova – to objašnjava sve.

BLIZANCI

Ovaj znak je poznat po tome što leti sa cveta na cvet, pa je flert za njega uobičajen kao disanje. Veoma lako rasplamsa varnice, ali isto tako zna i da se izgubi baš kad se uživite i pređe na drugu žrtvu. Nestalnost je njegovo ime i iako važi za znak koji će najlakše prevariti partnera, kada mu jednom uđete u kožu, znaće da ispoštuje granice i zadrži se samo na flertu.

flert blizanac

LAV

Jedina stvar koju Lav ne podnosi je kada nije sva pažnja usmerena na njega. Zato će njegova komunikacija sa supotnim polom uvek izgledati kao igra zavođenja. Jednostavno, tako su naučili i stalno flertuju kako bi svetlo reflektora uvek bilo upereno na njih. Rade to veoma svesno i često preteraju, a onda se čude zašto neko odgovara na njihov flert nepristojnim ponudama.

flert lav

VAGA

Obzirom da ovim znakom vlada Venera, Vage su rođene za flert. Plene svojom harizmom, značajnim ogledima ispod oka i posvećuju svoju zavodljivost svima oko sebe, kako ne bi bilo prepirki. Čak i kada neće, Vage flertuju, to im je jednostavno urođeno.

flert vaga

Komentari