zdravica

Stvarno je bezveze osećaj kada pokušavate da se rešite suvišnih kilograma, izađete u noćni provod i nemate pojma šta da pijete. Sokovi su puni šećera, kao i alkohol, a ne naliva vam se vodom celo veče.
Još ako volite da popijete nešto jače, problem je još veći. Iako ne izgleda kao velika stvar, to može da bude veoma opterećujuće. Naravno da ne treba da propuštate noćni izlazak, ali ne morate ni da ostanete suvog grla. Ove kombinacije osvežiće vas, a nemaju puno kalorija.

Džin i kisela voda

Ovo jeste malo čudna kombinacija, ali sadrži znatno manje šećera od džin tonika. U početku će vam biti malo neobičan ukus, ali je veoma osvežavajući. Još ako vam konobar izađe u susret i donese par kriški limuna, možda će ovo postati vaše omiljeno piće sa malim brojem kalorija. Džin i limunada su isto odlična opcija, ukoliko se nalazite na mestu gde je služe u kasne sate, što obično u noćnim klubovima nije slučaj.

alkohol 2

Špricer

Vino samo po sebi ima najmanju koncentraciju šećera od svih alkoholnih pića. Ipak, ako ga pijete samog, verovatno ćete popiti veću količinu i samim tim uneti više kalorija nego da ga presečete sa kiselom vodom. Još bolja varijanta je da ga pomešate sa običnom vodom, ali to zna da bude baš bljak, a kisela voda ima veoma malu kalorijsku vrednost tako da par špricera neće uticati negativno na vašu liniju.

vino

Vodka i kisela voda

Ako inače volite da pijete vodku, možda će vam se svideti ova kombinacija. Samo nemojte da preterate – ništa gore od mamurluka posle vodke. Ovo je ujedno i najkaloričnija opcija od svih navedenih, ali pošto je vodka veoma jaka, verovatno ćete popiti manju količinu nego ostala dva predloga, tako da dođe na isto.

vodka

Komentari