camac izrez 1

Devojke često greše misleći da će muškarcima biti privlačnije ako se što više razgolite. To u neku ruku nije netačno, ali time ćete privući pogrešan tip muškarca i dobiti pogrešnu vrstu pažnje.

Duboko izrezana odeća nikada neće ispasti iz mode, ali ovog proleća i leta modni dizajneri su rešili da svojim kolekcijama daju malo romantičniju notu, pa je sad veoma u trendu čamac izrez. 

camac izrez

Tunike i haljine sa ovim izrezom veoma su ženstvene, ali pritom i veoma senzualne. Pritom, dosta muškaraca će vam reći da više voli gola ramena od razgolićenih grudi.

camac izrez 2

Retko koja devojka ima ružna ramena, tako da ovaj izrez može da izgleda lepo na svima, dokle god izaberete pravi materijal. Devojke krupnije građe treba da biraju čamac izrez koji je ravan, dok sitnije devojke mogu da nose i one koji se završavaju nacigovanim naborima. 

camac izrez 5

Takođe, ovaj izrez vizuelno povećava grudi,pa je idealan za sve devojke koje žele da dodaju malo volumena tom delu tela.

camac izrez 4

Široke tunike sa čamac izrezom od lakog materijala odličan su izbor za vrele letnje dane, u njima će vam biti prijatno, veoma su u trendu i daće vam dozu gracioznosti i ženstvenosti kojoj muški pol neće moći da odoli.

camac izrez 3

Komentari