devojka


Muškarci su obično ti koji prave prvi korak, ali mnogi vole kada devojka prva priđe. Ipak, samo zato što su muškarci, ne znači da će pasti na vas samo zato što ste imale hrabrosti da ga startujete. Kao i žene, i muškarci imaju neke kriterijume, tako da ove stvari izbegavajte da radite kada muvate muškarca.

Očajnički ulet

Kao što ni vi ne volite kada vas pitaju da li je boleleo kada ste pali sa neba jer ste apsolutni anđeo, tako ni muškarci ne vole izlizane fore. Ukoliko vidite da muškarac ne reaguje na vaše muvanje, dostojanstveno se udaljite. Muškarci znaju da namirišu očajnu ženu, a to je ono što najbrže odbija. 

Vulgarnost

Seksi devojka može biti pristojna čak iako ima sasvim pristojan rečnik, ali mnoge se odluče za vulgarne ulete jer smatraju da će se muškarac brže zagrejati za njih. To i može da upali kod nekog ko traži seks na jednu noć, a ako je to ono što tražite, možete da dobijete i na mnogo kulturniji način.

kafana tarapana devojka

Fizički kontakt

Ako priđete i pokušate na silu da odvučete frajera za ruku na podijum, verovatno ćete naići na otpor. Unošenje u facu takođe ima isti efekat. Priđite normalno, malo popričajte, posle mu stavite ruku na rame ili nešto slično. Budite žena, dobijte to što želite flertovanjem, a ne fizičkim nasrtanjem.

Pijani ulet

Pijani muškarci retko su kada simpatični, a pijane žene još manje. Znamo da većini nas treba mali poticaj da bismo se uopše usudile prići tipu, ali postoji velika razlika između devojke koja je malo popila i one koja jedva stoji na nogama i sa mukom sklapa prostoproširenu rečenicu.

alkohol

Komentari