klub kasina miligram devojka 1

Poručivanje pesama mač je sa dve oštrice i obično ništa dobro ne izađe iz toga. Zato mnogi bendovi i pevači odbijaju da ispunjavaju muzičke želje, a na modernim venčanjima mladenci to strogo zabranjuju.
Osim što remeti tok programa, mnoge pesme se izvuku iz bunara i znaju ih samo pevači i naručilac. 

Ipak, jednog horospokskog znaka veoma je teško sprečiti da priđe muzici. On za tu priliku ne štedi – daće sve iz novčanika samo da mu pesmu koja ga ganja u srce otpevaju na uvce, pogotovo kada popije čašicu više.

kafana gaucosi devojka dekolte

Reč je o Rakovima.

Njihova emotivnost dolazi do izražaja na slavljima i u noćnom provodu i ako se dokopaju muzike računajte da ćete ostatak večeri provesti uz tugaljive pesme.
Dok će se Rak blago njihati uz ritam i pevati na glas sa zatvorenim očima, ostali će se verovatno smoriti i otići kući. Ako ste u nekom problemu romatične prirode, Rakov izbor najtužnjijih pesama sigurno će vas baciti u bedak.
Tako da pamet u glavu – kada izlazite sa Rakom vodite ga na mesta gde je poručivanje muzike nemoguće ili im oduzmite novčanik. 

kafana ona moja devojke 1

Ipak, Rakovi su izuzetno korisni ako žurka treba da se završi, a niko ne namerava da ide kući. U tim situacijama dajte mu da naručuje ili pušta muziku koju mu duša ište, a njegova plejlista veoma brzo će rasterati sve. Osim drugih Rakova u društvu, koji će se prepustiti emotivnom zanosu tužnih melodija zajedno sa njim.

djuskanje 6

Komentari