devojke kafana sipaj ne pitaj

Kažu da astrologija može da otkrije mnoge stvari, pa da čak i način na koji igrate. Verovali u to ili ne, zanimljivo je videti šta horoskop kaže – koji znaci imaju dve leve noge, a koji dominiraju podijumom.

Ovan

Energični plesači koji najviše vole da se razmašu kada igraju. Dižu ruke i izvijaju se na sve strane, tako da nekad stvarno izgledaju humoristično. Vole da skaču, mlate rukama u svim pravcima, a najgore im idu sporije stvari jer ne znaju šta da rade sa rukama. Obično ih tada stave u džep i njišu se kukovima.

Bik

Pripadnici ovog znaka se dele u dve grupe - oni koji kao da imaju dve leve noge i oni s neverovatnim smislom za ritam. Ti drugi su vrlo senzualni plesači koji kao da izvode usporene pokrete, koji odlično izgledaju. Šta god da plešu izgledaju zavodljivo i privlačno. Na živce im idu oni koji se na podijumu guraju, pa ih suptilno dočekaju laktom u rebra ili postavljanjem noge. 

djuskanje

Blizanac

Čas je ovde, čas na drugom delu kluba. Osobe u znaku Blizanaca trče, skaču, pucketaju prstima, dižu ruke, a pritom obavezno i pevaju iz sveg glasa. Iskreno uživaju u plesu, a pošto su rođeni zabavljači i sve druge će naterati na đuskanje i neće im dati da sednu do zore.

Rak

Emotivni Rakovi nalaze se u svakoj pesmi, pa ćete ih često videti sa zatvorenim očima kako se njišu u nekom svom svetu. Imaju par svojstvena pokreta koji su im zaštitni znak i koje neprestano ponavljaju.

djuskanje 3

Lav

Pripadnici ovog znaka vole se pokazivati, pa obožavaju pažnju koju im donosi ples. Tehnički, oni su energični i imaju sve dobre pokrete kao u akrobatskom plesu, ali im često nedostaje suptilnosti i takta. To nadoknađuju dramatičnošću, pa izvijaju bokove i ruke, i obavezno tresu zadnjicom. Naravno, uvek gledaju ko ih sve gleda i divi im se, a ako niko ne obraća pažnju na njih, odu u ćošak da se dure.

Devica

Kao i u svemu ostalom Device i u igranju vole da imaju sve pod kontrolom. Zato đuskaju školski, bez preterane kreativnosti. Device su neumorne i mogu plesati satima, a najviše bi volele da savladaju komplikovane korake kojim bi zadivile druge. I da sa savršenom preciznošću izvedu svaki od njih, naravno.

djuskanje 4

Vage

Graciozne i elegantne, Vage su znak koji voli ples. Nažalost, ne ide im svima dobro, pa postoji veliki broj Vaga koje ni uz najbolji trud ne mogu savladati to umeće jer naprosto nemaju ritama. S druge strane, manji broj Vaga , i to najčešće oni koji su se od malih nogu bavili plesom, majstori su u njemu, mada preteruju s izvijanjima dok zavode nekoga.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su u pravilu odlični plesači koji obožavaju da vode druge. Pod uticajem alkohola njihov ples postaje sve slobodniji, pa vas ne treba začuditi ako sa sebe u žaru pokreta počnu da odbacuju "nepotrebne" delove odeće. Kreću se provokativno i izgledaju kao da vode ljubav sami sa sobom.

djuskanje 5

Strelac

Pripadnici ovog znaka najčešće i nisu poznati kao neki plesači, jer ne mogu da se odluče da li da slede kreativnost ili neke zadane pokrete. Najčešće zato završe skakajući van ritma, sa podignutim rukamau vazduhu, okrećući šake u svim pravcima. 

Jarac

Energični Jarčevi vole sve sportske aktivnosti, pa tako i na podijumu vole dobro da se oznoje. Problem je u tome što nemaju mnogo ritma. Cupkaju u totalno pogrešnom ritmu i njihov plesni stil je isti bilo da su na rejvu ili u kafani uz narodnjake, što stvarno izgleda komično. Ipak, njihova sreća dok plešu je toliko zarazna da im se ne može zameriti totalni nedostatak takta i ritma.

djuskanje 6

Vodolija

Vodolije su pravi kraljevi plesnog podjuma. Društveni i opušteni, oni se odlično zafrkavaju i imitiraju razne stilove. Sviđaju im se i latino ritmovi - njihovi bokovi tad rade kao seks mašina. Ipak, problem su im ruke, sa kojima baš i ne znaju šta će, ali to vide samo oni, za sve druge su vrhunski plesači. Njihov osećaj za ritam je neverovatan, pa svaki pokret izgleda kao da je unapred smišljen, iako im je upravo pao na pamet i ne bi znali da ga ponove sve i da hoće.

Riba

Pripadnici ovog znaka definitivno su najuvrnutiji ljudi na podijumu. Njihov ples je teško definisati, a mogu ličiti na Mister Bina koji nešto izučava. S njima se možete dobro nasmejati, a najbolje se osećaju u romantičnom sentišu s voljenim partnerom, tada izgledaju kao da lebde.

kafana sipaj ne%20pitaj %20devojke 3

Komentari