prugice 4

Beograđanke prate modne trendove, što se može videti na fotografijama iz noćnog života. Prugasti printovi su i ovog proleća in, a one ih odlične nose.

Ipak, prugice su na lošem glasu jer navodno proširuju figuru. Međutim, uz pametno kombinovanje i ovih par saveta mogu transformisati i najobičniji stajling u veoma zanimljiv i trendi.

PRATITE SVOJ OBLIK TELA

Pruge mogu dati akcenat na nešto što ne želite da naglasite, zato ih iskoristite u svoju korist. Ukoliko imate manji obim grudi, horizontalne pruge će ga vizuelno proširiti, a ako želite da dodate malo volumena svojoj pozadini, odlučite se za suknju sa ovakvim prugama. Vertikalne pruge izdužuju telo i prividno ga čine mršavijim, tako da će haljina ili pantalone sa ovim uzorkom stajati i malo punijim damama. 

ŠIRINA PRUGA

Ako su prugice šire i vi ćete izgledati šire. Što su uže prugice, to je oku teže da se fokusira samo na jednu liniju, špa će vaša figura izgledati duža i mršavija u njima.

prugice 3

UMERENOST JE KLJUČ

Prugice su tu da istaknu odevnu kombinaciju, ne da preovladaju. Nikada nemojte kombinovati npr. prugastu majicu i prugaste pantalone. Ako imate majicu ili bluzu na prugice nosite je sa pantalonama ili suknjom u jednoj boji. Ukoliko ste se odlučili za prugastu haljinu, ostatak outfita neka bude neutralan i decentan. 

prugice 1

VIŠE BOJA

Pruge ne moraju biti dvobojne, trenutno su vrlo trendi pruge u više različitih boja, bilo da je reč o majici, suknji ili haljini. Iako su crno - bele pruge bezvremeni klasik i pruge u drugim bojama izgledaju fenomenalno.

prugice

Komentari