pice 1

Dosta ljudi veruje u astrološka predviđanja. Sagledavajući glavne karakteristike horoskopskih znakova, može se izvući generalan zaključak koji znak voli dobar zalogaj, koji voli da švrlja, koji je najuspešniji u poslu, ali i kako podnosi čašicu više. 

Evo kako se vaš horoskopski znak ponaša kada više popije.

OVAN

Iako su veoma tvrdoglavi, Ovnovi su tipovi koji vole da izlaze. Pod dejstvom alkohola postaju veoma druželjubivi, nazdravljaju sa svima i obično nemaju meru. Iako znaju da preteraju sa njima nikada nećete imati problema i odlično su društvo za pijančenje.

BIK

Ovaj temperamentni znak takođe zna da pretera u piću, ali za za razliku od druželjubivih Ovnova često ih alkohol "uradi" loše. To znači da će insistirati da sve bude po njihovom i da će lako upadati u svađe i nepotrebne rasprave. Dok piju umereno, veseli su, ali čim popiju čašicu više, čuvajte ih se – osuće paljbu po svima.

devojke kafana sipaj ne pitaj

BLIZANCI

Kod Blizanaca je problem što su promenjive prirode. Jednog trenutka će se veseliti i nazdravljati svima, dok će već sledećeg tražiti da promenite lokaciju. Pod dejstvom alkohola njihova hirovitost se još više pojačava, a nikako ih ne drži mesto, tako da ako planirate da pijete u jednoj kafani sa Blizancem celu noć, taj plan teško će se ostvariti – verovatno ćete promeniti njih nekoliko. 

RAK

Uf, težak znak da vam bude partner u piću. Rakovi su veoma emotivni, iako pokušavaju to da sakriju svojim neprobojnim oklopom. Ipak, u alkoholu je istina, pa ako preteraju često završe plačući na šanku sa glavom među rukama. Mogu biti super društvo za izlazak, samo im ne dozvolite da se napiju da ne biste cele noći slušali Rakove žalopojke.

pice 2

LAV

Lavovi su generalno egocentrici i ne prija im kada nisu u centru pažnje. Alkohol ovo udvostručuje, pa nije isključeno da će uraditi sve da svi u klubu gledaju u njega, makar to bilo iz negativnog razloga. Kada popije, Lav postaje veoma glasan, penje se na stolove, lomi čaše, a često će i doći u konflikt sa nekim za koga smatra da mu uzima mesto pod reflektorom. 

DEVICA

Device su perfekcionisti koji se retko odriču kontrole, zato će teško dozvoliti sebi da se napiju. Ipak, takođe imaju visoke standarde što se tiče izlazaka i provode se samo po ekskluzivnim mestima. Ako je odvedete na mesto koje nije po njenim kriterijumima, očekujte narogušenu divu u svom okruženju.

kafana sipaj ne%20pitaj %20devojka

VAGA

Vaga je možda jedan od najboljih znakova za izlazak. Oni su tipovi koji vole da izlaze i koji uvek žele da se svi zabavljaju.Ipak, imaju problem zato što sve moraju da drže pod kontrolom. Vage će insistirati da ona organizuje izlazak, a ako joj nešto nije po volji bez blama će tražiti menadžera da mu se požali. Oni su hladne glave, što je veliki kvalitet koji možete imati pored sebe ukoliko dođe do koškanja u baru. Kada vaša dva prijatelja počnu da se svađaju, uvek možete računati na Vagu da će da izgladi situaciju. Problem nastaje kada totalno popuste kočnice i previše se napiju – tada ćete verovatno morati da ih nosite kući.

ŠKORPIJA

Škorpija se pod dejstvom alkohola obično opušta, spušta svoj gard i otvara dušu. Ovaj znak je veoma sklon alkoholu i rado će se odazvati za poziv za piće, sa povodom ili bez. Ipak, kada popiju mnogo, njihova ljubomora može doći zdo izražaja, pa ako pijete sa Škorpijom koja vam je ujedno i partner, očekujte mnogo ispitivanja što se tiče svake osobe koju okrznete pogledom.

pice 4

STRELAC

Kada popije, Strelac je pretvara u veoma društvenu i veselu osobu – pevaće iz sveg glasa, igrati do zore i piti čašu za čašom. Kada se stvarno oslobode, nije neuobičajeno da počnu da muvaju i flertuju sa svima oko sebe, čega se neće sećati ujutru. Sve će proći dobro dok ih ne shvatate ozbiljno.

JARAC

Jarčevi  su savršeni drugari za piće, jer oni mogu da se prilagode u kojoj god situaciji da se nađu. Ovo su vaši bezbrižni prijatelje koji samo žele da se zabave. Njih nije briga ko, šta, kada i gde, njih samo zanima kako. Veoma su prilagodljivi i ići će svuda gde je dobra zabava. Jedini problem kog njih je što im se ne mile vremenske odrednice – Jarac će se pojaviti kada on hoće, pogotovo kad je izlazak sa većim društvom u pitanju. Sa druge strane, ako izlazite sami sa Jarcem doći će tačno u minut.

kafana ona moja devojke 1

VODOLIJA

Vodolije su po prirodi hedonisti i vole da uživaju u piću. Sa njima je problem što to rade često i opijaju se čak i kada možda nije najbolja prilika za to. Ipak, oni su veseljaci koji će đuskati sa vama cele noći i veoma su prilagodljivi što se tiče lokacije – što veća birtija, to se osećaju bolje. Vodolije će jedino biti malo ukočenije u previše ekskluzivnim klubovima sa mrtvom atmosferom i isfoliranim ljudima koji su došli samo da se slikaju, a ne provode – tada će verovatno da gunđa dok ne promenite lokal. Ali kada je u opuštenoj atmosferi, Vodolija je izvor zabave i najveći društvenjak. Ipak, voli da se inati i da bude po njenom, pa se može desiti da ostane sama u lokalu zato što joj se ne ide kući.

RIBE

Pijančenje sa Ribama nalik je rolerkosteru osećanja – od preterane veselosti, do plakanja na šanku deli ih jedna romantična pesma. Ipak, kada je atmosfera vesela i Ribe će biti vesele i rado će se pridružiti nazdravljanju.

pice 5

Komentari