kafana ona moja devojacko vece

Iako nije tradicija, u našoj zemlji se zadnjih godina obavezno slavi devojačko veče. Kad već muškarci imaju momačko, i žene zaslužuju da se provesele dok su još uvek gospođice.
Organizacija devojačke večeri posao je kume, ali sve devojke koje dolaze do njega treba bar malo da se angažuju. Sve, naravno, osim mlade. 

Ukoliko ste odlučile da ga proslavite u kafani, evo nekih saveta i ideja koji će vam pomoći u tome.

MESTO KOJE MLADA VOLI

Ono što je najbitnije pri izbora mesta za proslavu devojačke večeri je da pouzdano znate da se sviđa mladoj. Muzika, prostor, atmosfera, sve treba da bude podređeno njenom ukusu. Tako da izaberite kafanu za koju provereno znate da joj je omiljena. 

REZERVACIJE

Ako ste nekad organizovali izlalzak za veću ekipu, znate da ponekad ne dobijete ono što ste tražili. Nekad vas smeste za manji sto ili u ćošak, a to ovaj put ne sme da se dogodi. Najbolje bi bilo da vikend pre odete u kafanu i snimite koje mesto u njoj bi vam najviše odgovaralo. Obratite pažnju da niste na prolazu, da da ima dovoljno mesta da svi đuskaju, ali i da svi sednu. Rezervišite odabrano mesto na licu mesta, a potom zovite telefonom da potvrdite rezervaciju. Uvek je dobra ideja da rezervišete za više osoba od onog što očekujete, za svaki slučaj.

kafana stara pesma devojacko vece 2

DETALJI

Čak i ako mlada želi sve da kontroliše, pa i svaki aspekat devojačke večeri, iznenadite je nekim detaljem koji ne očekuje. Bedževi sa zanimljivim natpisima, baloni ili interesantna tort uvek su dobar izbor. Ako znate koja joj je omiljena boja, dobra ideja je i da sve obučete odeću te boje. 

kafana stara pesma devojacko vece

PLAĆANJE

Ono što se podrazumeva je da mlada to veče ne plaća ništa. Naravno, teret računa ne treba da spadne samo na kumu – to bi bilo nepravedno pogotovo što ona nosi najviše obaveza tokom organizacije. Sve devojke treba da učestvuju i podmire račun i za sebe i za buduću mladu. Oko tih detalja dogovorite se unapred, čisto da ne bi bilo neprijatnih situacija. 

Komentari